Ana sayfa Dizi Arşivi Kanatsız Kuşlar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kanatsız Kuşlar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kanatsız Kuşlar, Koliba Film imzalı, yönetmenliğini Kemal Uzun’un yaptığı, senaryosunu Hakan Haksun, Eda Karakoç, Pervin Bozan ve Elif Başaran’ın birlikte kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ayten Gökçer, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık’ın başrollerinde yer aldığı Kanatsız Kuşlar dizisi, bir sezon ekranda kalabildi. 46 bölüm yayınlanan dizi büyük ilgi gördü ve izleyicileri çok etkiledi.

Kanatsız Kuşlar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: ATV
Yapımcı: Koliba Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2017 – 24 Mayıs 2018
Mekan: İstanbul
Süresi: 140 dakika
Müzik: Levent Güneş, Ali Asman
Başrol: Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ayten Gökçer, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Seda Türkmen.
Oyuncular: Servet Pandur, Evren Bingöl, Gizem Güneş, Emir Özden, Eliz Neşe Çağın, Sinem Karel Gürtekin, Emre Melemez, Yusuf Baymaz, Kahraman Sivri.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kanatsizkuslarr
Instagram: https://www.instagram.com/kannatsizkuslartv/
Facebook: https://tr-tr.facebook.com/kanatsizkuslartv
Youtube: https://www.youtube.com/c/Kanats%C4%B1zKu%C5%9FlarDizisi
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/klasik-diziler/kanatsiz-kuslar

TÜM HABERLER:

Kanatsız Kuşlar dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Zorlu hayat koşullarında ayakta kalmaya çalışan dört kardeşle, çocuklarını kimseye muhtaç etmemek uğruna her türlü fedakarlığı göze alan genç bir annenin dram dolu hikayesinin anlatıldığı Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlandığı 2017-2018 yıllarında izleyici tarafından da çok sevildi. Hatta dizinin final kararı alması izleyiciyi ikiye böldü. Kimi izleyici dizinin bitirilmesine isyan ederken, kimisi de doğru bir karar olduğu konusunda birleşti. Dizi 46. bölümü ile final yaptı.

Kanatsız Kuşlar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü.
İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)

Melis Tüzüngüç (Zeynep ) Nefisenin kızlarında biri,içlerinde en olgun ve büyük. Onura aşıktır

Ümit İbrahim Kantarcılar (Onur) Yakışıklı,dürüst bir iş adamı. Muzafferin kardeşidir. Zeynepe aşıktır.

Ahmet Varlı (Ahmet) Zeynepe aşıktır,ama Zeynep onu sevmez. Zeynepin başına birçok bela açar

Deniz Bolışık (Nefise ) Çaresiz,çocuklarını çok seven bir anne. Çocukları için Muzafferin iş teklifini kabul eder,sonra da evlenirler. Finalde ölmüștür.

Fatih Al (Muzaffer) Onurun ağabeyi. Karamaner şirketinin patronu. Nefiseye aşıktır. Emre onun oğludur.

Servet Pandur (Azime) Nefise’nin görümcesi, görünürde en iyi dostu, gerçekte en büyük düşmanı. Muzaffer’in malikanesinin emektar hizmetlisi. Çocukların; kurnaz, çıkarcı, çoğu zaman tehlikeli, istediği zaman eğlenceli halaları.

Kanatsız Kuşlar Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Kanatsız Kuşlar dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Zengin ve fakir hayatların kesiştiği bir konuya sahip olduğu için mekanlar da ona göre seçildi ve çekimler İstanbul’un farklı pek çok semtinde gerçekleştirildi. Kimi bölümler İstanbul’un daha mütevazi semtlerinde çekilirken bazı bölümler ise yalı ve villaların ağırlıklı olduğu yerlerde çekildi. Çekimlerde ağırlıklı olarak Beykoz ilçesi kullanıldı. İzleyici en çok dizide ki zengin ailenin kaldığı muhteşem villayı merak etti. İstanbul Reşadiye’de bulunan evin adresi ise evin gerçek sahibinin isteği üzerine çekim ekibi tarafından özenle saklandı.

JENERİK:

Kanatsız Kuşlar dizisinin müzikleri, Levent Güneş ve Ali Asman tarafından yapıldı. Dizinin Jenerik müziği de izleyici tarafından oldukça beğenildi.

Kanatsız Kuşlar Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Kanatsız Kuşlar dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Haziran ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Kanatsız Kuşlar dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kanatsız Kuşlar dizisi 15 Haziran 2017 tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Bir sezon süren dizi, 24 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan 46. bölümü ile final yaptı.

Kanatsız Kuşlar dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Yayınlandığı dönemde Kanatsız Kuşlar dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Zeynep & Onur Klip/ Cesaretin Var mı Aşka?

Nefise& Muzaffer Klip / Çaresizim

KAMERA ARKASI:

Beykoz ağırlıklı olmak üzere İstanbul’un pek çok farklı semtinde çekilen Kanatsız Kuşlar dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıdı. Özellikle oyuncular ve teknik ekip arasında ki uyumlu işbirliği de kamera arkası görüntülerde dikkatlerden kaçmıyor.

Kanatsız Kuşlar 36. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

Kanatsız Kuşlar Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Kanatsız Kuşlar dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin tüm özel sahneleri ise Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden izlenebilir.

Muzaffer, Nefise’ye Bir Şey Olmasından Korkuyor

Onur, Zeynep’in Tüm Korkularını Alıyor

Yıldızların Altında Romantik Gece

Ahmet Babasından Hesap Soruyor

Emre Tutsak Olduğu Yerden Kaçabilecek mi?

Nefise, Muzaffer’den Azar İşitiyor!

YURT DIŞINDA ‘KANATSIZ KUŞLAR’ DİZİSİ

Türkiye’de gördüğü ilginin ardından Inter Medya tarafından yurt dışında ki ülkelere de pazarlanan Kanatsız Kuşlar dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok beğeniliyor.

Meksika, Şili, Kolombiya, Porto Riko, Paraguay ve Arjantin’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisi, başarılı performans sergiledi. Yurt dışında Broken Wings ismiyle yayınlanmakta olan dizi, Ekvador, Dominik Cumhuriyeti ve Rusya’da da izleyicilerle buluştu. Dizi ayrıca Romanya’da Kanal D’nin kanalında yayınlandı.