Ana sayfa Dizi Haberleri Kanıt Ateş Üstünde’nin Rüzgar’ı Ahmet Ongun Sünear’ın bilinmeyenleri

Kanıt Ateş Üstünde’nin Rüzgar’ı Ahmet Ongun Sünear’ın bilinmeyenleri

tarafından ker_def

ahmet-olgun-sunear-kanıt-ates-ustunde

* Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde okuyorsunuz. Bir dönem modellik yapmışsınız. Bir röportajınızda “Bir lolipopu oyna deseler onu bile oynamaya çalışırım” demişsiniz. Oyunculuğu bu denli istemenizin sebebi nedir?
– Evet okulum hâlâ devam ediyor. Modellik ise kısa ama yoğun bir dönemdi. Yanlış anlaşılmasın ama hiçbir zaman benim tercih ettiğim meslek olmadı. Kamera önünde poz vermek, öylece durmak bana göre değil. Arkadaşlarımın kısa filmlerinde oynayarak bu işe başladım. Daha sonra özel bir tiyatroya çaycı olarak girdim. Oradaki ustalar Metin Balay ve Suna Selen’den ne kapabilirsem kârdı benim için… Konservatuvarlı değilim ama onlardan çok şey öğrendim. Çaycılıktan Macbeth’e geçtim (gülüyor).

ABİMİN İZİNDE YÜRÜMEYE ÇALIŞIYORUM

* Gelelim “Kanıt: Ateş Üstünde”deki rolünüze… Rüzgar, abisi Kaan’a çok bağlı bir karakter. Sizin bu denli bağlandığınız biri var mı?
– Tabii ki var, gerçek abim Orçun Sünear. Ben şu an 34 yaşındayım ve 32 yılımız beraber geçti. Sadece onun üniversite döneminde ayrı kaldık. Abim benim idolümdür. İzinde yürümeye çalıştığım adamdır. Çok geniş genel kültürü olan bir adamdır. Devamlı beraberiz, o yüzden kardeşi oynamak çok zorlamıyor beni. Ve tabii ki annemle babam… İkisi de benim için kahraman… Biri Wonder Woman diğeri Kaptan Amerika (gülüyor)…