Ana sayfa Sinema Kafalar Karışık filmi ilk kez TV’de izleyici ile buluşuyor!

Kafalar Karışık filmi ilk kez TV’de izleyici ile buluşuyor!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun üstlendiği, başrollerini Atakan Yolcu, Bilal Hancı, Fatih Yasin
ve usta oyuncu Metin Akpınar’ın paylaştığı “Kafalar Karışık” filmi, 4 Ocak Cumartesi saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Filmin kadrosunda ayrıca; Metin Akpınar, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Selahattin Taşdöğen ve Burak Tamdoğan gibi Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncuları yer alıyor.

Yıldız Tilbe ve Funda Arar, sosyal medya üzerinden yayınladığı müzik videoları ile dikkat çeken oyuncu ve şarkıcı Feride Hilal Akın ile sosyal medyanın ünlü YouTuberları da Kafalar Karışık’ta yer almakta.

TV’de ilk kez yayınlanacak olan filmde; Atakan’ın sevgilisi Buse zengin bir kadındır, bu nedenle ailesi de evleneceği erkek konusunda çok seçicidir.

Buse’nin dedesi bu evliliğe izin vermeyince; Atakan’ın, Buse’nin yıllardır kayıp olan babasını bulup ondan izin istemekten başka çaresi kalmaz. Macera dolu bir yolculuğa atılan genç adama bu serüvende en yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder. Kendilerini bir anda Antalya’da bulurlar ve işler iyice karışır.