Ana sayfa Dizi Fragmanları 12 oyuncunun katıldığı Payitaht Abdülhamid, 5. sezona bomba gibi başlıyor!

12 oyuncunun katıldığı Payitaht Abdülhamid, 5. sezona bomba gibi başlıyor!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid’in yayın tarihi belli oldu… Payitaht Abdülhamid 5. sezonuyla 9 Ekimde TRT 1’de izleyicilerle buluşacak. Dizinin 5. Sezonun ilk fragmanı yayınlandı… İlk görüntüleri haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in yayın tarihi belli oldu. 9 Ekim Cuma akşamı izleyicisini kucaklamaya hazırlanan Payitaht Abdülhamid’in ilk fragmanı dün gece yayınlandı. Özlem son buluyor…

Geçtiğimiz Temmuz ayında 119. bölümüyle sezon finali yapan Payitaht Abdülhamid, kemik kadrosu ve yenilenen oyuncularıyla yeni sezonda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümleri heyecan ve merakla beklenen sevilen dizi Payitaht Abdülhamid izleyicilerinin 3 aylık özlemlerine son veriyor.

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın’ın üstlendiği Payitaht Abdülhamid’in yeni oyuncuları arasında: İsmail Hakkı, Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, Ali Buhara Mete, Mehmet Korhan Fırat, Yılmaz Meydaneri, Alara Turan, Burak Haktanır, Eren Dinler, Halit Karaata, Gökşin Saraç ve Mesud Uz gibi televizyonun sevdiği usta ve popüler isimler bulunuyor.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan ve Cem Özer ile birlikte birçok önemli oyuncunun rol aldığı Payitaht Abdülhamid’in 5. sezonunda yine tansiyonu yüksek ve sürprizli bölümler izleyiciyi bekliyor.

Payitaht Abdülhamid, 120. bölüm 9 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de! İşte dizinin 5. sezon fragmanı: