Ana sayfa Sosyal Medya Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç!

Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada dün akşam iki önemli konu gündemde yer aldı. Bunlardan birisi Bay Yanlış dizisinin final yapması ve hayranlarının hem veda sözleri hem de isyan cümleleriydi. Bir diğeri ise Babil dizisinde Halit Ergenç’in muazzam oyunculuğu…

Sosyal medyada Halit Ergenç’in oyunculuğuna büyük bir övgü vardı. Binlerce paylaşım yapıldı. “Oynamıyor resmen rolünü yaşıyor” diye mesaj bırakan dizinin hayranları birçok övgü mesajı paylaştı.

Ahmet Kaya’nın şarkısı eşliğinde İrfan karakterinin halleri de akıllara yazıldı… Halit Ergenç, izleyicileri gözyaşına boğdu. Yüreklerini dağladı ve yutkunan birçok kişi o ruh haliyle de sosyal medyada binlerce mesaj yayınladı.

Ahmet Kaya’nın ‘Siz benim nasıl yandığımı nerden bileceksiniz’ şarkısı tam da bu sahneye uygundu…

Vatanım Sensin dizisinde de duygusal sahnelerde sergilediği performans ile herkesi gözyaşına boğan Halit Ergenç, yine benzer bir performansı bu sefer Babil dizisinde gösterdi.

Bu duygusal sahneden sadece izleyenler değil, Halit Ergenç’in kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel’i de çok etkilemiş anlaşılan. Fragmanda bir bölümü gösterilen sahne için Bergüzar Korel’in dizi öncesinde paylaştığı mesajda aynen şöyle yazıyordu: “Ya bize bunu yapamazsın! Valla izlemiycem bıktım sizden ya!”

Aynen de Bergüzar Korel’in dediği gibi Halit Ergenç oyunculuğu ile akıllardan çıkmayacak bir performansa daha imzasını attı.

İşte twitter ortamında paylaşılan, Halit Ergenç’e övgülerin yer aldığı paylaşımlar:

Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç! 30 Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç! 31 Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç! 32 Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç! 33 Oynamayan, rolünü yaşayan adam Halit Ergenç! 34

Ayrıca dizinin 15. yeni bölümünden ön izleme görüntüleri de yayınlandı. İrfan, kendine geldi ve hesap sormak için geri döndü. İlk hesap sorduğu kişi ise Eda… İrfan ve Eda arasındaki büyük hesaplaşmanın ilk görüntüleri de yayınlandı.

İşte Babil dizisinin 15. bölümünden ön izleme görüntüleri: