Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Erkek’den Güldür Güldür Show’da yepyeni bir tipleme geliyor

Ecem Erkek’den Güldür Güldür Show’da yepyeni bir tipleme geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2 sezondur Güldür Güldür Show ekibinde yer alan Ecem Erkek, hayat verdiği tiplemelerle izleyenlerin gönlünü çalmayı başardı. Naime ismiyle yer aldığı ekipte Altın Kardeşler, Patroniçe Naime ve Bilal ve Naime tiplemeleriyle dikkatleri çekiyor. Genç ve başarılı oyuncunun rol aldığı bölümler, Yotube’da da en çok izlenen bölümler olmayı sürdürüyor.

Bu yıl 8. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show’da yeniden izleyici karşısına çıkacak olan ve belki de ekibin en genç isimlerinden birisi olan Ecem Erkek, yaz sezonunda da boş durmadı ve BKM’nin “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” filminde rol aldı.

Ecem Erkek’in büyük bir heyecan duyduğu yapımla ilgili çok fazla bilgi yok. Merve Dizdar ve Devrim Yakut’un da rol aldığı filmde, 90’lar Türkiye’sinde bir kadının hikayesi ele alınacak. Filmin tiyatro versiyonunda Demet Akbağ başroldeydi.

Güldür Güldür Show ise gün değiştirdi ve Cuma akşamları değil, yeni sezonda Salı akşamları ekrana gelecek. Yeni yayın döneminin ilk bölümü ise gelecek hafta 27 Ekim Salı akşamı yayınlanacak.

Heyecanla beklenen yeni sezonda ekipte Çağlar Çorumlu artık yok. Emre Altuğ, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu da ayrıldı ama Dağhan Külegeç ile Murat Akkoyunlu ekibe katıldı. Ali Sunal’ın renkli sunumuyla Doğa Rutkay, Onur Atilla, Onur Buldu, İrem Kahyaoğlu, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Açelya Topaloğlu da kadroda yer alıyor.

Bu arada çekimleri bir ay kadar önce başlayan Güldür Güldür Show’un kamera arkasından kimi paylaşımlar yapan oyuncular, programı bekleyenleri de heyecanlandırıyor.

Son olarak Ecem Erkek, yeni bir paylaşım yaptı. Erkek, yaptığı paylaşımda, yeni bir tiplemenin geldiği işaretini de verdi. Yine izleyiciyi ekran başına kilitlemesi muhtemel bir tipleme daha geliyor!

İşte Ecem Erkek’in o paylaşımı:

Ecem Erkek'den Güldür Güldür Show'da yepyeni bir tipleme geliyor 7