Ana sayfa Dizi Haberleri Korkutma bizi! Nurgül Yeşilçay, Kefaret ile sarsacağının sinyalini verdi bile!

Korkutma bizi! Nurgül Yeşilçay, Kefaret ile sarsacağının sinyalini verdi bile!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Gülperi dizisiyle gelen Nurgül Yeşilçay, o diziyle izleyenleri sarsan bir kadın hikayesinde rol almıştı. Oynadığı Gülperi’nin çektiği acılar, ekran başındakileri de hüzünlendirmişti. Yeşilçay, verdiği aranın ardından yeniden bir başka hikayeyle dönüyor ama yine ağlatacak! Mendilleri şimdiden hazırlamak gerektiğini de yaptığı son paylaşımla anlatmış oldu aslında!

Yeşilçay, dizinin setindeki karavanından zafer işareti yapan bir fotoğrafını paylaşarak “Acılara yürüyorum, korkmuyorum” notunu düştü ve gülme emojisi ile birlikte Kefaret dizisini etiketledi. Ancak oyuncunun bu açıklaması, izleyiciyi pek de güldürmeyecek bir geleceği işaret ediyordu!

Zira Kefaret dizisi, ekran başındaki izleyenleri içini kahredecek bir hikaye olacak. Nurgül Yeşilçay, günlük hayatında ne kadar esprili bir kişilik olsa da ekranda bizi yine ağlatacak!

Yani siz bakmayın onun zafer işareti ve gülümseyerek verdiği poza, durumla ironik bir not düşmüş ama izleyicinin sarsıcı bir hikayeye kendisini hazırlaması için de hafiften alt metin gönderme yapıyor.

Korkutma bizi! Nurgül Yeşilçay, Kefaret ile sarsacağının sinyalini verdi bile! 7

Gelelim diziyle ilgili ayrıntılara… Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolleri paylaşıyor Nurgül Yeşilçay.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, merakla beklenen “Kefaret” dizisinin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Kısa süre içinde sosyal medyada büyük beğeni toplayan tanıtımda; daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor.

Tanıtımda ayrıca Sinan Komiser (Mert Fırat) ve Ahmet’in (Yurdaer Okur) ormanda yaptıkları arama sonucunda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizide Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz gibi birbirinden başarılı oyuncular da yer alıyor.

FOX’un yeni dizisi “Kefaret” için hazırlıklar son hız devam ediyor.