Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Saylak, Şahsiyet dizisinden sonra yine sürpriz ve iddialı bir dizi projesinde: Uysallar

Onur Saylak, Şahsiyet dizisinden sonra yine sürpriz ve iddialı bir dizi projesinde: Uysallar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı her yapımda canlandırdığı karakterlerin fenomen olmasını sağlayan bir oyuncu Onur Saylak. Dikkat çeken başarılı bir performansı var ve izleyiciyi oynadığı her role de inandırmayı başarıyor. Onur Saylak’ın tek başarısı kamera önünde değil, aynı zamanda kamera arkasında da emin adımlarla yürüyor oyuncu. Aslında ona sadece oyuncu değil, ‘yönetmen’ sıfatını da adının her geçtiği yere eklemek gerek.

Zira Onur Saylak, şu sıralar Netflix’te yayınlanmaya başlayan Daha isimli filmiyle dünyanın pek çok ülkesinde takdir gördü, alkışlandı, ödül aldı. Yönetmenliğini yaptığı filmle anılıyor yurt dışında. Aynı zamanda benzer bir başarıyı
dijital platform PuhuTV için Şahsiyet dizisi ile de gösterdi oyuncu.

Haluk Bilginer, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Metin Akdülger, Necip Memili, Müjde Ar’ın rol aldığı Şahsiyet dizisi, izleyenleri hakikaten çok şaşırtan bir dizi oldu. Başarılı bir yönetmenlikle adını pek çok ülkede duyuran Onur Saylak, Şahsiyet dizisi sayesinde yurt dışında çok büyük kitlelere ulaştı.

Şu anda Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde rol alıyor oyuncu. Ozan Güven’in diziden ayrılmasının ardından onun oynadığı Egemen rolünü oynamakta. Yine oyunculuğuyla izleyicinin alkışını alan Onur Saylak’ın yeni bir proje için kolları sıvadığı öğrenildi.

Onur Saylak, Şahsiyet dizisinden sonra yine sürpriz ve iddialı bir dizi projesinde: Uysallar 7

Saylak’ın Netflix için çekilecek olan bir dizinin yönetmenliğini yapması söz konusu. Bu proje nedeniyle Babil dizisinde devam edecek mi? İki işi bir arada mı götürecek? Henüz bu soruların yanıtlarını bilmiyoruz ancak yönetmenliği bir kez daha konuşturacak oyuncu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, konuyla ilgili gelişmeleri twitter’daki hesabından paylaştı. Netflix için çekilecek olan ve yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin ismi Uysallar. Senaryosunu usta kalem Hakan Günday yazıyor. Diziyle ilgili verilen bilgiler şimdilik bu kadar, gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…