Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Aslan Aslanbey’i Doğan Bayraktar diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı…

Hercai dizisinin Aslan Aslanbey’i Doğan Bayraktar diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve Mardin’in muhteşem manzarası eşliğinde görsel bir şölen de yaşatan atv’nin sevilen dizisi Hercai ile ilgili söylentiler, izleyiciyi hem üzdü, hem de kafasını karıştırdı. 3. sezonuyla Cuma akşamları ekrana gelmeye devam eden diziden Aslan Aslanbey karakterinin çıkacağı şeklinde kimi söylentiler dolaşmakta.

Reytingleri bu sezon pek beklendiği gibi gitmese de bir süredir toparlama yoluna giden Hercai dizisi, Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in uyumlu partnerliği ve başarılı oyunculuğunun yanı sıra dizinin diğer karakterlerini oynayan oyuncuların da başarılı performanslarıyla konuşulmakta.

Çekimleri Mardin’in Midyat ilçesinde devam eden diziyle ilgili olarak sosyal medyada yayılan bir söylenti ise izleyenleri üzdü. Savaşçı dizisinde Selçuk Yenilmez karakteri ile adeta fenomen olan Doğan Bayraktar, Hercai dizisinde Aslan Aslanbey olarak izleyici karşısına çıkmaya başlamıştı.

Ancak başarılı oyuncunun diziden ayrılacağı yönünde kimi söylentiler iyice yayılmaya başladı. Konuyla ilgili bir bilgi aktaran Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter’daki hesabında bu iddiaların doğru olmadığını dile getirdi.

Görünen o ki sosyal medyadaki söylentiler asılsız. Aslan Aslanbey karakteri Hercai dizisinde yoluna devam edecek.