Ana sayfa Sosyal Medya Eşinden ayrılan Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, çıkan haberlere isyan etti!

Eşinden ayrılan Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, çıkan haberlere isyan etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür’e 2018 yılında katılan Ecem Erkek, Naime karakteri ile herkesin gönlünde yer etti. Oyuncu, başarılı performansı ile büyük takdir görürken, özel hayatı ile gündeme gelmekten de hep kaçındı. Yüce Armağan Erkek ile 2016 yılında evlenen Ecem Erkek, sosyal medya hesabından da özel hayatı hakkında paylaşımlar yapmamaya gayret eden bir kişi.

Oyuncu, gözönünde olan bir insan olarak aile hayatını da medyadan uzak tuttu ancak geçtiğimiz günlerde, eşi ile aldıkları ayrılık kararının ardından anlaşmalı olarak boşandığı haberinin sosyal medyadan yayılmasına sinirlendi.

Ecem Erkek, ülke gündemine dikkat çekerek kendisiyle ilgili konunun yansımasına tepki verdi. Oyuncunun sözlerinden  birilerinin boşandığı haberini sosyal medyada yaydığı ve kendisinin de buna tepki verdiği anlaşılmakta.

Eşi ile birlikte karar alarak ayrıldıklarını anlatan oyuncu, “Boşamadım, Boşandık” sözüyle de yapılan kimi haberlere tepkisini koydu.

Eşinden ayrılan Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, çıkan haberlere isyan etti! 9

Ayrıldığı eşi ile 10 yıldır beraber olduklarını ve aynı kültürden geldiklerini, birbirlerini iki cümle ile harcamayacak kadar sağlam bir ilişkileri olduğunu ifade eden Ecem Erkek, yaptığı açıklama ile kimi haberlere tavrını da şu sözlerle ortaya koydu:

“Biz 10 yıldır beraberiz. Beraber büyüdük. Büyüdüğümüz aileler, yetiştiriliş biçimimiz, sahip olduğumuz vicdanlarımız iki kötü cümlede harcanmayacak kadar sağlam . Biz henüz duruşmayı beklerken sanki ülke gündeminde konuşulacak başka bir şey yokmuş gibi haberi her yere posta eden işgüzarın ekmeğine yağ olacak kadar basit değil bizim bağımız . Evliliğimize nasıl ortak karar verdiysek ayrılığımıza da ortak karar verdik. Yani boşamadım Boşandık! Evliliği instagram storylerinden öğrenmiş olduğu çok açık insanlar tarafından söylenmiş bir takım cümleler okuyorum. Ne Armağan’ımı ne de ilişkimi siz akbabalara yedirmem! Bizim sevgimiz de saygımız da baki… Buradan size magazin çıkmaz sizi keşfet’e alalım” ifadelerini kullandı..

Eşinden ayrılan Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, çıkan haberlere isyan etti! 10

Eşinden ayrılan Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, çıkan haberlere isyan etti! 11