Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’den sahte hesaplarıyla ilgili dikkat çeken açıklama

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’den sahte hesaplarıyla ilgili dikkat çeken açıklama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldız’nda oynayan Aslıhan Güner, Yıldız karakteri ile izleyenlerin gönlünde taht kurdu adeta. Kendisi her ne kadar Malatyalı olsa da bir Karadeniz kadınını son derece başarı ile canlandırmakta. Hayranlarının sosyal medyadan da ilgiyle takip ettikleri oyuncunun, sevenlerine bir duyurusu var.

Aslıhan Güner, şu sıralar dizinin çekimleri için Ordu’da. Ancak sadece diziyle değil, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmekte. Zaman zaman dizinin kamera arkasından da paylaşımlar yapan oyuncu, takipçillerini mutlu etmeye devam ediyor.

Ancak pek çok ünlü gibi onun da başı sahte hesaplardan kurtulmuyor! Sosyal medya üzerinden tanınmış kişilerin ismiyle açılan adresler, o kişilerin hayranlarını da yanıltmakta.

Benzer bir durumu şu sıralar Aslıhan Güner de yaşıyor. Kendisine de bu yönde kimi duyumlar ulaşmış olmalı ki hayranlarını, takipçilerini instagram hesabından uyardı oyuncu.

Facebook ya da Tik Tok mecralarında kendi adıyla açılan hesapların sahte olduğunu ve bu mecralarda bir adresi olmadığını vurgulayan oyuncu, “Lüften ama lütfen takip etmeyin, inanmayın, kandırılmayın, rica ediyorum” diyerek hayranlarını uyardı.

İşte o paylaşım:

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'den sahte hesaplarıyla ilgili dikkat çeken açıklama 7