Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde Ateş’i oynayan Timuçin Esen de koronaya yakalandı!

Hekimoğlu dizisinde Ateş’i oynayan Timuçin Esen de koronaya yakalandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin başrolünde oynayan Timuçin Esen’in de koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Pek çok setten gelmeye başlayan virüs haberlerine bir yenisi daha eklenirken, Hekimoğlu dizisinin setinin de durdurulduğu öğrenildi.

Eylül ayında sezona başlayan dizilerin ekipleri ve oyuncuları Ağustos ayından beri dizi çekimlerine başladı. Covid 10 nedeniyle setlerde sıkı tedbirler alınmakta. Hijyen kuralları ve önlemlere dikkat edilirken, set çalışanlarının sürekli maske ile dolaştıkları da biliniyor.

Oyuncuların kamera önünde olmaları nedeniyle maske takmadıkları ama kamera arkasında maske ve önlemlere dikkat ettikleri de yaptıkları paylaşımlarda görülüyor.

Ancak alınan tüm önlemlere karşın oyuncu ya da set çalışanlarında koronavirüs çıkabiliyor. Geçtiğimiz süreçte Aşk 101, Yeni Hayat, Bay Yanlış gibi setlerde de benzer sorunlar yaşanmış ve bir süre çekimlere ara verilmişti.

Bu kez Hekimoğlu dizisinden gelen haber ise Timuçin Esen’in ailesindeki bazı kişilerde koronavirüs çıkması nedeniyle kendisinin de testinin pozitif çıktığı yönünde.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Timuçin Esen şu anda evinde dinleniyor ve dizi çekimlerine de ara verildi. Esen’in koronavirüs salgını başladığından beri kamu spotlarında insanların bu virüsten nasıl kurtulacağını anlatması da ironik bir durum oluşturdu.