Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi final yapan Serkan Çayoğlu, sürpriz diziyle yeniden dönüyor!

Yeni Hayat dizisi final yapan Serkan Çayoğlu, sürpriz diziyle yeniden dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında büyük iddialarla başlayan Yeni Hayat dizisi, ne yazık ki ancak 9 bölüm ekranda kalabildi. Artık dizilerin düşük reytingleri ile birlikte kanallar çok fazla beklemeden yayından kaldırmayı tercih ediyor. Serkan Çayoğlu’nun Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın ile oynadığı dizisi kısa bir süre önce bitti ama oyuncu bir başka diziyle dönmeye hazırlanıyor!

Çayoğlu’nun hayranları, Yeni Hayat’ın bitmesinin ardından sosyal medyada üzüntülerini dile getirmişti ama bu kez sevindirici bir haber geldi oyuncunun cephesinden. TRT için çekilecek Kıbrıs isimli diziyle ekranlara dönmesi bekleniyor Çayoğlu’nun…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre dizinin çekimlerine Ocak ayının ortasından sonra başlanması planlanmakta. Dizinin başrolü için Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra Ahmet Kural ile de anlaşıldığı ortaya çıktı.

Bu arada dizinin çekimleri için de ilginç bir süreç izlenecek. Yaz, kış ve bahar olmak üzere 3 farklı mevsimde çekimleri yapılacak. Dizinin yönetmenliğini ise Hakan İnan üstlenmekte.

TMC Film’in yapımcılığında hazırlıkları süren dizi, ekranda süreleri nedeniyle eleştiriler alan pek çok dizinin aksine 60’ar dakikalık bölümler halinde yayınlanacağı bilgisi de veriliyor.

Ayrıca dizinin kaç bölüm süreceği de önceden planlanmış. 26 bölüm olarak çekilmesi planlanan dizinin senaryosunu ise Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alıyor.