Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine bir ayrılık şoku daha! Berk Oktay’ın ardından bir isim daha ayrıldı!

Savaşçı dizisine bir ayrılık şoku daha! Berk Oktay’ın ardından bir isim daha ayrıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisiyle ilgili gelişmeler, izleyici tarafından da merakla takip ediliyor. Sezon başında, elde kalan 3 stok bölümü yayınlanan ve daha sonra yeni bölümleri çekilmeyen dizinin devam edip etmeyeceği bilinmiyordu. Dizide Kağan Bozok karakterini oynayan başrol oyuncusu Berk Oktay’ın kadrodan ayrılıp Yasak Elma’ya geçişinin ardından ilginç gelişmeler yaşanmakta.

Sezon başında Oktay ile anlaşma sağlandığı açıklanmış ve diziyi bekleyenlerin içine su serpilmişti. Ancak daha sonra Berk Oktay’ın ayrılışı ile Savaşçı dizisinin akıbeti de merak konusu olmuştu.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin diğer oyuncularından Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile de görüşüldüğü konuşuluyordu ama anlaşma sağlanıp sağlanmadığı henüz net değil.

Bu arada dizinin yeni başrolü için oyuncu arayışları yapıldığı da kulislere düşmüştü. Berk Oktay’ın oynadığı Kağan Bozok karakteri için Ekin Mert Daymaz’ın isminin geçtiği şeklinde bazı söylentiler de medyada yer almakta.

Yaşanan son gelişmede bir oyuncunun daha hala çekimlerine başlanılmayan diziden ayrıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Savaşçı dizisinde Ayça karakterine hayat veren Feyza Sevil Güngör de kadrodan ayrıldı.

Savaşçı dizisine bir ayrılık şoku daha! Berk Oktay'ın ardından bir isim daha ayrıldı! 7