Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un oyuncusu Alper Kul’a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi

Güldür Güldür Show’un oyuncusu Alper Kul’a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür Show’da rol alan Alper Kul, oyunculuğunun yanı sıra yazarlığını da ekledi. Alper Kul’un 21 Aralık’ta İnkılap Kitabevi’nden çıkan yeni kitabı Dışarıdakiler için sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. İlk kitabının heyecanını yaşayan Alper Kul’a ilk desteği de yine ekip arkadaşları verdi.

8. sezonuyla ekranda olan Güldür Güldür’ün ekibinde oynayan Aylin Kontente ile evli olan Alper Kul, aynı zamanda iki çocuk babası. Yoğun iş hayatı ve ailesiyle ilgilenmenin yanı sıra kitap da yazmayan başlayan oyuncu, bu kez yazar kimliğiyle gündemde.

Alper Kul’un çocukluk düşlerinden yola çıkarak yazdığı ‘Dışarıdakiler’ kitabına, Güldür Güldür Show’daki arkadaşları da sosyal medya paylaşımlarıyla destek verdiler.

Hem oyuncuyu tebrik eden hem de kendi sayfalarında paylaşarak reklamını yapan arkadaşları arasında Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu, Aziz Aslan, Onur Atilla gibi isimler de vardı.

Kitap hakkında…

Bir maden şirketinde sorumlu olarak çalışan Demir, Adını Bilmediği Kız sayesinde bu sorunun peşine düşüyor; kendiyle ve ailesiyle yüzleşiyor. Hiç tanımadığı bir dünyanın ve dilin ortasında, “kendi sesini” duymaya çalışıyor.

Oyunculuğu ve senaristliği ile tanınan Alper Kul, bu sefer sevenlerinin karşısına yazar kimliğiyle çıkıyor. Okurlarını çocukluk düşüne, en temiz ve korunaklı sığınağına davet ediyor.

“Adamın tek bildiği iletişim yolu konuşmaktı. Ama bir insan sadece konuşarak karşısındakiyle nasıl anlaşabilirdi ki? Duygularını nasıl aktaracaktı? Konuşmak iletişim yolları arasında en zayıf olanıydı. Neticede konuşmak, ağızdan çıkan sesleri birbirine bağlayarak, her duyguya karşılık gelen bir kod üretmekti. Birisi tecrübe ettiği çok etkili bir duyguyu, misal, A-Ş-K sesleri çıkartarak ifade ettiğinde, kodu işiten karşısındaki de kendi yaşanmışlıklarından bu kodun karşılığı bulup, bir duygudaşlık yaşamaya çalışıyordu. Kişinin karşısındakini anlama kabiliyeti kendi yaşanmışlıkları kadardı. Yani kimse konuşarak tam anlamıyla duygularını karşısındakine aktaramazdı. Anlatımın vücut diliyle desteklenmesi şarttı.”

İşte Alper Kul’a gelen paylaşımlardan bir kaçı…

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Alper Kul'a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi 11

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Alper Kul'a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi 12

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Alper Kul'a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi 13

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Alper Kul'a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi 14

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Alper Kul'a ekip arkadaşlarından büyük destek geldi 15