Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den abisinin yeni işine büyük destek

Demet Özdemir’den abisinin yeni işine büyük destek

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldığı romantik komedi tarzındaki dizilerin ardından bu kez dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelen genç oyuncu Demet Özdemir, başarılı performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Oyuncu, sosyal medyada da ilgiyle takip edilen isimlerin başında geliyor.

Son dönemin popüler isimlerinden birisi olan oyuncu, İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer aldığı dizinin yanı sıra sosyal medyada da her yaptığı, her paylaştığıyla dikkatleri çekmekte.

Demet Özdemir, özel hayatını ve ailesini gözlerden uzak tutan bir isim ama zaman zaman aile üyeleriyle de paylaşımlar yapıyor. Oyuncunun Volkan isminde bir abisi ve Derya adında bir de ablası var.

Demet Özdemir'den abisinin yeni işine büyük destek 8

Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde abisi Volkan Özdemir’in bir girişimine verdiği destekle dikkatleri çekti. Spor giyim üzerine Deep Forest isimli bir marka kuran Volkan Özdemir’e kardeşinden de destek gecikmedi.

Demet Özdemir, hazır giyim üretimi yapan firmayı kendi instagram hesabından paylaşarak takipçilerine duyururken, aynı zamanda abisine de hayırlı olsun dedi. “Ben bayıldım, üzerimden çıkartmam kesin” notunu düşen oyuncu, merak edenler içinde de instagram adreslerini paylaştı.

Ünlü oyuncunun paylaşımını aşağıda görebilirsiniz.

Demet Özdemir'den abisinin yeni işine büyük destek 9