Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık mesajları verilmeye başlandı!

Arka Sokaklar dizisinde yine ayrılık mesajları verilmeye başlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinin geçtiğimiz Cuma günü yeni bölümü ekrana gelmemişti. Dizinin 572. yeni bölümünü 8 Ocak akşamı izleyebileceksiniz. Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut komiserin başı büyük belada. Servan’ın Mesut’u öldürmekle tehdit ettiği bir bölüm daha geliyor.

Ancak herkes iyi biliyor ki, Arka Sokaklar dizisinde başroller ölmez… Şevket Çoruh da dizide devam ediyor. Ancak heyecanı yüksek tutmak için yine dizinin senaristleri bir ayrılık teması üzerinde reytingleri yüksek tutma çabası içinde bulunuyor. Peki Arka Sokaklar dizisinin 572. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Ekip, Servan’ın elinden Mesut’u kurtarmaya çalışırken zor anlar yaşıyorlar!

Ekip, Mesut’un rehin tutulduğu adresi bulmuştur. Gece o adrese özel harekat ile baskın yapan ekibimiz zor anlar yaşarlar. Mesut’un ellerinde olması hareketlerini sınırlamaktadır. Operasyon sırasında yoğun ateş altında kalan ekibimiz, Mesut’u kurtarmak için hayatlarını hiçe sayar.

Dışarıda sert çatışma devam ederken, içeride Mesut ölüme bir adım daha yaklaşmaktadır. Gördüğü işkenceden dolayı durumu çok ciddidir. Servan ise, Mesut’un başında bir akbaba gibi beklemektedir.

Ekip, Mesut’u kurtarmayı başarabilecek mi? Yoksa Servan, Mesut’u öldürüp ekibimizi büyük acının içine mi sürükleyecek?

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!