Ana sayfa Dizi Haberleri Zorunlu ara veren Gönül Dağı dizisinin perde arkasında yaşananlar!

Zorunlu ara veren Gönül Dağı dizisinin perde arkasında yaşananlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinin çekimlerine Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor. Bu sezonun en sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, diğer rakiplerini de geride bırakarak tüm kategorilerde birincilik kürsüsüne oturarak başarısını taçlandırmıştı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide tecrübeli ve karakterlere çok uygun isimlerin seçildiği bir kadro bulunuyor. Genç oyuncular ile tecrübeli isimler iç içe ve hikayenin de etkisiyle Gönül Dağı dizisi, artık en sevilen yapımlardan birisi olmayı başardı.

2 Ocak Cumartesi akşamı ise dizinin 11. yeni bölümü yeni yılın ilk haftasında yayınlanamadı. TRT1, Tozkoparan İskender isimli yeni çocuk dizisinin tanıtımı için Gönül Dağı dizisine 1 hafta ara verdi. Birçok izleyici 1 hafta ara vermeye bile tahammül edemiyor. Zira dizinin geniş bir hayran kitlesi var ve yapımı özlediklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada 9 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 11. bölümü heyecanla beklediklerini belirten ifadelerle paylaşımlar yapıyorlar.

Gönül Dağı dizisinin çekimlerinden de ilgi çeken görüntüler ortaya çıktı. Dizide yapılan ses yarışmasının kamera arkası görüntüleri sosyal platformlarda paylaşıldı. Kamera arkasında oyuncuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Çekimlerin de çok eğlenceli geçtiği ve ekibin iyi kaynaştığını aşağıdaki videodan bile anlayabilirsiniz.