Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in kediyle pozundaki ilginç durum! Fahriye Evcen’in makyajsız güzelliği! Aslı Enver, Oli ile çok mutlu!

Esra Bilgiç’in kediyle pozundaki ilginç durum! Fahriye Evcen’in makyajsız güzelliği! Aslı Enver, Oli ile çok mutlu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya sayesinde hayranlarıyla daha yakın iletişim içinde olan ünlü isimler, yaptıkları paylaşımlarla da kendi gündemlerini oluşturuyorlar adeta! Hayranlarının sosyal medyada hemen her paylaşımlarını ilgiyle takip ettikleri ünlü isimlerin değişik pozları, videoları, çeşitli fan grupları arasında da hızla dolaşıma giriyor.

Son olarak üç ünlü ismin yaptığı paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen’e bakalım. Evcen, geçtiğimiz yıl Nisan ayında oğlu Karan’ı dünyaya getirmişti. 1,5 yaşında olan Karan ile ilgilenen Evcen’in dizilere ne zaman döneceği merak konusu.

Oyuncu, bir röportajda içine sinen, beğendiği bir proje olursa rol alabileceğini söyleyerek yapımcılara da kapıyı açtı. Bakalım beklediği projeyi bulabilecek mi?

Bu arada Fahriye Evcen’in yürüyüş yaptığı sırada çektiği aşağıdaki fotoğraftaki doğal hali de dikkatlerden kaçmıyor. Catch the sun (Güneşi Yakala) notuyla fotoğrafını paylaşan oyuncunun yüzünde makyaj yok. Sade haliyle  hayranlarının beğenisini bir kez daha kazandı Evcen.

Esra Bilgiç'in kediyle pozundaki ilginç durum! Fahriye Evcen'in makyajsız güzelliği! Aslı Enver, Oli ile çok mutlu! 10

Bir başka ünlü isim Aslı Enver ise şu sıralar genellikle yeni sahiplendiği köpeği Oli ile ilgileniyor. Barınaktan aldığı Oli’nin travmaları olduğunu bir röportajında söyleyen oyuncu, yavru köpeğine özenle bakıyor. Evde iki kedisi de olan oyuncu, Babil dizisinin final yapmasının ardından sevimli dostlarıyla geçiriyor genellikle vaktini.

Yine Oli ile kanepeye uzandıkları o huzurlu anlarından bir paylaşım yapmış oyuncu. Oli’nin dizinin dibinden ayrılmadığı Aslı Enver, “Biz bize, baş başa, diz dize, öylece” notuyla, bu halinden çok memnun olduğunu da vurguluyor adeta…

Esra Bilgiç'in kediyle pozundaki ilginç durum! Fahriye Evcen'in makyajsız güzelliği! Aslı Enver, Oli ile çok mutlu! 11

Esra Bilgiç'in kediyle pozundaki ilginç durum! Fahriye Evcen'in makyajsız güzelliği! Aslı Enver, Oli ile çok mutlu! 12

Show TV’de ekrana gelen Ramo dizisindeki Sibel karakteriyle ekranlara gelen ünlü Oyuncu Esra Bilgiç de aşağıdaki pozunu paylaşmış bir yorum yapmadan. İlk etapta oyuncunun boynundaki atkı ve yün kazağına karışmış minik kedi görünmüyor adeta.

Bilgiç, sevimli kediyi öylesine sarmalamış ki adeta kazağıyla bütünleşmiş! İşte ikilinin gülümseten halleri…

Esra Bilgiç'in kediyle pozundaki ilginç durum! Fahriye Evcen'in makyajsız güzelliği! Aslı Enver, Oli ile çok mutlu! 13