Ana sayfa Dizi Haberleri Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonunda koltuk değişimi yaşandı!

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonunda koltuk değişimi yaşandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran fantastik dizi Sihirli Annem’in yeni versiyonları çekilmekte. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen isimli dijital platform için çekilen dizi, yeni kadrosu ile izleyicinin beğenisini kazanan bir yapım oldu.

Televizyon ekranlarında 7 yıl süren bir dizi olan Sihirli Annem, şimdi de Exxen platformunun sürprizlerinden birisi olarak yeni kuşakların izlediği bir dizi oldu.

1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen’in sevilen yapımlarından olan Sihirli Annem’in başrollerinde Güldür Güldür ile ekranlara gelen Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ da yer alıyor.

Dizinin yönetmen kadrosunda ise bir değişim yaşandığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizinin ilk 8 bölümünü çeken Başak Soysal projeden ayrıldı.

Yeni bölümlerin çekimlerine başlanacak olan Sihirli Annem dizisinin yönetmenliğini bundan sonra Tülay Kocatürk yapacak.

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonunda koltuk değişimi yaşandı! 8

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun yer alacağı dizinin çocuk oyuncuları ile de dikkatleri çekiyor.

Tuğçe rolünde, televizyon ekranlarındaki bazı dizilerden tanınan Nisa Sofiya Aksongur yer alırken Cemre Demircan da Ceren karakterini canlandırıyor. Egemen Uysal’ı ise Cem olarak dizide göreceksiniz. Çilek karakterini Eylül Ugan’ın oynayacağı da son olarak ortaya çıkmıştı.

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonunda koltuk değişimi yaşandı! 9

Exxen’in twitter hesabından paylaşılan bu görsellere dizi hayranları da ilgi gösterdi ve yenilenen Sihirli Annem’i heyecanla beklendiği de görülüyor.