Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in yüzünün neden gülmediği anlaşıldı! Yorumsuz fotoğrafıyla söz bırakmadı!

Hande Erçel’in yüzünün neden gülmediği anlaşıldı! Yorumsuz fotoğrafıyla söz bırakmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Hande Erçel, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde. Oyuncu, son yaptığı bir paylaşımda, dikkatli bakanların farkedebileceği şekilde üzgün ve hüzünlü görünüyor. Hande Erçel’in hüznünün arkasındaki neden ise bir başka paylaşımıyla daha net anlaşıldı.

Oyuncu, Kerem Bürsin ile birlikte oynadıkları dizinin setinde kavga ettikleri iddiasıyla bugün medyanın gündemine geldiler. Daha sonra hem kendisi hem de yapım firması tarafından paylaşılan bir fotoğrafla sette her şeyin yolunda olduğu ifade edilerek haber de yalanlandı.

Bunun yanı sıra Hande Erçel’in ablası ile aynada poz verdikleri bir fotoğrafta yüz ifadesi hayli üzgün olduğuna kanaat getirdi görenleri.

Ablası Gamze Erçel’in omuzuna başını koyan oyuncunun düşünceli ve durağan hali dikkat çekiyor. Gamze Erçel, kardeşi Hande Erçel’in güzelliğine vurgu yaparak “Onun güzelliğini görünce kendimi çekemedim” notunu düşmüş.

Hande Erçel'in yüzünün neden gülmediği anlaşıldı! Yorumsuz fotoğrafıyla söz bırakmadı! 8

Hande Erçel’in o fotoğraftaki hüzünlü halinin nedenini tahmin etmenin ötesinde kimse bilemiyor ama yaptığı bir başka paylaşım, bu durumun nedenini de açıklar gibi…

Bilindiği gibi Hande Erçel, tam iki yıl önce 2019 yılı Şubat ayında annesini kaybetmişti. Yakalandığı hastalığı atlatamayan Aylin Erçel, 10 Şubat’ta hayatını kaybetmişti.

Hande Erçel, zaman zaman annesine olan özlemini kısa cümleler ve bazı fotoğraflarla sosyal medyada da gösteriyor. İçindeki acıyı ailesine sarılarak bir nebze olsun dindirmeye çalıştığı anlaşılan oyuncu, yaptığı son paylaşımda babası, annesi ve aile büyükleri ile çekildikleri bir fotoğrafta görülüyor.

Hande Erçel'in yüzünün neden gülmediği anlaşıldı! Yorumsuz fotoğrafıyla söz bırakmadı! 9

O güzel günleri paylaşan oyuncu, annesini yorumsuz bir siyah beyaz fotoğrafla anarken, ölümünün 2. yıldönümü yaklaşırken daha da hüzünlendiği yaptığı paylaşımlara yansıyor…