Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’ten Ramo’ya gönderme! Ecem Erkek’in ilk dizisinden şaşırtan foto! İrem Helvacıoğlu’ndan hayran bırakan pozlar!

Esra Bilgiç’ten Ramo’ya gönderme! Ecem Erkek’in ilk dizisinden şaşırtan foto! İrem Helvacıoğlu’ndan hayran bırakan pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen üç kadın oyuncusu, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgiyle takip ediliyorlar. Bu isimler arasında yer alan Esra Bilgiç, İrem Helvacıoğlu ve Ecem Erkek’in son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada İrem Helvacıoğlu var. Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından Seni Çok Bekledim ile ekranlarda.

Oyuncu, hem başarılı performansı hem de güzelliği ile hayranlarının markajında. Nefes karakterinden sonra bu kez fotoğrafçı Ayliz ile gündemde. İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz ile birlikte rol aldığı dizisiyle bir yıl sonra yeniden ekrana dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

Esra Bilgiç'ten Ramo'ya gönderme! Ecem Erkek'in ilk dizisinden şaşırtan foto! İrem Helvacıoğlu'ndan hayran bırakan pozlar! 10

Oyuncu, bir moda çekiminden kareleri paylaştı instagram sayfasından. Verdiği pozlar hayranları tarafından övgü dolu yorumlarla karşılanıyor. Çok beğenilen fotoğraflarıyla güzelliğine de hayran bıraktı oyuncu…

Esra Bilgiç'ten Ramo'ya gönderme! Ecem Erkek'in ilk dizisinden şaşırtan foto! İrem Helvacıoğlu'ndan hayran bırakan pozlar! 11

Esra Bilgiç ise Ramo dizisiyle gündemde. Oyuncu, Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinde Sibel’i canlandırıyor. Esra Bilgiç, kariyer basamaklarını sakin ama emin adımlarla tırmanmakta.

Diriliş Ertuğrul’da oynadığı Halime Sultan ile ilk kez tanınan oyuncu, daha sonra Bir Umut Yeter isimli dizide oynamış ancak o dizinin ömrü kısa sürmüştü.

Ramo dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, başrolü paylaştığı Murat Yıldırım ile de ekran uyumuyla beğeni topluyor. Esra Bilgiç, dizinin yayınlanan son bölümündeki patlama sahnesinde Sibel’in öldüğü hikayesiyle izleyiciyi üzdü ama yapılan yorumlara bakılırsa izleyici bu durumun bir ters köşe olduğu inancında.

Esra Bilgiç, instagram sayfasından Ramo’nun elinde Sibel’in yüzüğüyle kalakaldığı o anın fotoğrafı ile, elinde gül ile hastane odasındaki Sibel’in fotoğrafını paylaştı.

Siyah beyaz rengi seçerek de dizideki o korkunç gelişmeye dikkat çekti. Ancak neredeyse kimse Sibel’in öldüğüne inanmıyor. Başrolün öyle kolay kolay gitme durumu yok. Bir merak ettirme hali içinde hikaye ama en çok merak edilen Sibel’i kimin kaçırdığı? Bakalım bunun altından ne çıkacak?

Esra Bilgiç'ten Ramo'ya gönderme! Ecem Erkek'in ilk dizisinden şaşırtan foto! İrem Helvacıoğlu'ndan hayran bırakan pozlar! 12

Gelelim Ecem Erkek’e… Güldür Güldür Show ile ekranlarda izlediğimiz genç oyuncu, kariyerinde başarıyla ilerliyor. Naime karakteriyle rol aldığı her skeçte izleyiciyi kahkahaya boğan bir performans sergilemekte.

Ecem Erkek, 3 sezondur Güldür Güldür ile ekranlara geliyor. Daha önce Hayat Sırları dizisiyle ekrana gelmişti. Aslında bu onun ilk ekran tecrübesiydi.

Ecem Erkek, o dizideyken çekilen bir fotoğrafını paylaştı instagram sayfasından. O dönemde çok keyifli olduğunu ama biraz da kilolu olduğunu vurguluyor fotoğrafa düştüğü notla…

Esra Bilgiç'ten Ramo'ya gönderme! Ecem Erkek'in ilk dizisinden şaşırtan foto! İrem Helvacıoğlu'ndan hayran bırakan pozlar! 13