Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi büyük iş başardı, Aslıhan Güner de böyle teşekkür etti…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi büyük iş başardı, Aslıhan Güner de böyle teşekkür etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, geçtiğimiz sezon başlamış ve izleyicinin de dikkatini çeken bir dizi olmuştu. Komedi dizisi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, başrollerdeki Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin ekran uyumu sayesinde başarısını sürdürüyor. Dizide iki oyuncunun oynadığı Yıldız ve Kuzey karakterleri dışında Sefer ve Nahide de yine dizinin sevilen isimlerinden.

Kuzey’in kızları ve hem Yıldız’ın hem de Kuzey’in ailesi de sevilen dizide her bir karakterin başarılı oyunculuklarla sergilendiği performanslar ortaya koymakta. Her hafta sürükleyici hikayesiyle yeni maceralar yaşatan dizi Ordu’da çekiliyor.

Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde gülmesi bol dizi, pek çok dizinin yapamadığı yapıyor aslında! Son dönemde birbirinden iddialı pek çok proje, pek çok ünlü isimle gündeme geliyor ama bazen 5-6 bölüm sonra ekrana veda etmek durumunda kalıyor.

İki bölüm yayınlanıp biten diziler de cabası! Ekrandaki bu sirkülasyon içinde rekabet gitgide zorlaşıyor. Kanalların binbir emek ve çabayla getirilen dizilerin reytinglerine bakıp hızlıca karar verdiği ve çok fazla şans tanınmadığı bir dönemden geçiyoruz.

Hal böyle olunca, 13 bölümü bile geçebilen dizi sayısı çoğalıyor artık! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ise, kendi gününde, kemikleşmiş izleyicisi ile ekrandaki varlığını sürdürüyor.

AB kategorisinde her ne kadar düşük reytingler alsa da Total’de son dönemde birinciliği TRT1’in Gönül Dağı dizisiyle dönüşümlü paylaşıyor.

Dün akşam 50. bölümüyle ekrandaydı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi. Ekran rekabetinin iyice sertleştiği bir süreçte, 50 bölüm yer almak takdir edilesi bir çaba.

Oyuncuların ve tüm ekibin ailelerinden uzak, zorlu Karadeniz şartlarında yaptıkları çalışma, izleyicide karşılığını buluyor. Bu durum da dizinin tüm çalışanlarını ve oyuncularını sevindiriyor haliyle.

Aslıhan Güner de dün yayınlanan 50. bölüm öncesinde bu kadar süredir kendilerini izleyen ve yalnız bırakmayan tüm izleyicilere instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla teşekkür etti.

İşte o paylaşım: