Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı

Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Acısıyla tatlısıyla Fox TV’nin Yasak Elma dizisi, bu akşam yayınlanacak 100. bölümüyle ‘Dalya ‘ diyecek. Her diziye öyle kolay kolay nasip olmayan bir durum bu aslında! Henüz 3-5 bölümde yayından kalkan onlarca diziye bakılınca, Yasak Elma, ekranda çok zor bir işi başarmış durumda! Üstelik karşısına gelen güçlü yapımlara karşın 4. sezonunda da çok konuşuluyor, çok izleniyor.

Temponun hiç düşmediği yeni sezonda heyecan da entrika da yalanlar da bitmek bilmiyor! Her hafta izleyicisini bir kez daha şaşırtmanın verdiği enerjiyle, yeni bölümlerde yeniden şaşırtma telaşına düşülüyor. 85. bölümde dizinin ana kadrosundan Talat Bulut’un gidişi ve arkasından 4 karakterin daha ayrılmasına karşın Yasak Elma, dur durak bilmiyor!

Yeni gelen Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Berk Oktay ile birlikte yeni bir hikaye kurularak yoluna sağlam adımlarla devam ediyor Yasak Elma.

Bu anlamıyla da başarılı bir iş çıkarıyor. Kadın oyuncuların her hafta adeta şıklık yarışına girdiği dizide, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade de başarılı oyunculuklarıyla Şahika, Ender ve Yıldız olarak beğeni topluyorlar.

Bir anda müttefiklerin değiştiği, eski dostların düşman, eski düşmanların dost olduğu enteresan ilişkiler yumağı Yasak Elma, ekranın gülen yüzü! Çoğu zaman komedi dizilerine taş çıkartan entrikalarla, izleyenlerin pek çoğunun ‘gülmek için izliyorum’ yorumlarını yaptığı bir dizi.

Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı 11

Yasak Elma’nın 100. bölüm öncesindeki heyecanlarını oyuncular da sosyal medyadan göstermekteler. Dizide Yıldız’ı oynayan Eda Ece’nin, geçtiğimiz hafta koronaya yakalandığını öğrenince senaryodan sahneleri çıkarılmıştı. Ancak yine de bir kaç sahnede yer alacak.

Dalya diyen Yasak Elma için sosyal medyadan desteğini de esirgemedi Eda Ece. Hasta yatağından aşağıdaki paylaşımı yaparak diziye destek attı.

Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı 12

100. bölüm heyecanını yaşayan bir başka isim de Nesrin Cavadzade. Dizinin Şahika’sı olarak çok sevilen oyuncu, hem yeni bölümde Şahika’nın ilginç hallerini gösterdi, hem de 100. bölüm hatırlatmasını yaptı…

Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı 13

Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu ile Ender’le tuzak kurmak suretiyle evlenen Şahika, şirketin başına geçip bir de kendisine ‘Başkan Hanım’ dedirtmeye başladı. Başkan Hanım’ın Hasan Ali ile gülmekten kopacağınız sahneleri geliyor 100. bölümde…

Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı 14

Şevval Sam da 100. bölüm heyecanını sosyal medyada dile getirenlerden. Oyuncu, yeni bölüm öncesinde yukarıdaki paylaşımı yaptı ve hayranlarına da bir kez daha hatırlatmış oldu…

Nesrin Cavadzade’nin de paylaşımında söylediği gibi 100. bölüm bombaları tek tek patlayacak bu akşamki yeni bölümde…

Yasak Elma 100. bölüm heyecanı sosyal medyaya yansıdı! Eda Ece hasta yatağından katıldı 15