Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl şirinlik, tatlılık! Hande Erçel, yeğeni Mavi ile bakmalara doyulmayan pozlar verdi yine

Bu nasıl şirinlik, tatlılık! Hande Erçel, yeğeni Mavi ile bakmalara doyulmayan pozlar verdi yine

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, ne zaman fırsat bulsa koşa koşa yeğeni Aylin Mavi’yi görmeye gidiyor. Son dönemin en popüler isimlerinden birisi olan Erçel, ablası Gamze Erçel’in kısa bir süre önce 1 yaşına giren yeğeni Mavi’nin teyzesi olarak onu hiç yalnız bırakmıyor. Sette olmadığı zamanlarda vaktini ablası ve yeğeni ile değerlendiriyor oyuncu.

Teyze yeğenin ortaya sevgi dolu pozları çıkıyor bu buluşmalarda. Şu anda Fox TV’de Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Hande Erçel, yoğun set günlerinin ardından Mavi ile dinleniyor, huzur buluyor.

Erçel, Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı dizisiyle gündemden düşmezken, sosyal medyada da takipçi sayısını 20 bine doğru zorlamakta. Her giydiği, her paylaştığı olay olan Hande Erçel’in yeğeni ile verdiği son pozlar ise beğeni yağmuruna tutuldu adeta.

20 dakika gibi kısa bir süre içinde 195 bini geçerken, 5 saat sonra bu sayı 2 milyon 310 bini aştı! Aralarında Kerem Bürsin, İrem Helvacıoğlu’nun da yer aldığı bazı ünlü isimler de beğeni yaptılar fotoğraflara.

Bu nasıl şirinlik, tatlılık! Hande Erçel, yeğeni Mavi ile bakmalara doyulmayan pozlar verdi yine 9

Erçel’in daha sonra fotoğraflara “Saçlarıyla oynanmasına bayılıyor özgür kız” notunu eklediği pozları, takipçilerinden binlerce yorum aldı.

Bu nasıl şirinlik, tatlılık! Hande Erçel, yeğeni Mavi ile bakmalara doyulmayan pozlar verdi yine 10

Hande Erçel’in hayranları, sevenleri, yeğeniyle bu sevgi dolu hallerine bol bol ‘Maşallah’ yorumları yaparken, nazar boncuklarını da koymayı unutmadılar. Mavi’nin sevimliliğine ise teyzesinden daha çok yorum geldi. Şimdiden teyzesinden rol çalan minik Mavi’nin tatlılığı, Hande Erçel’in binlerce takipçisine kalpler bıraktırıyor instagram’da…

Bu nasıl şirinlik, tatlılık! Hande Erçel, yeğeni Mavi ile bakmalara doyulmayan pozlar verdi yine 11