Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, Hollywood filmlerinden fırlamış gibi! Cansu Dere’yi tanıyana aşkolsun!

Melis Sezen, Hollywood filmlerinden fırlamış gibi! Cansu Dere’yi tanıyana aşkolsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sadakatsiz dizisi, yeni sezonun dikkat çeken iddialı yapımlarından birisi. Kanal D’de yayınlanan dizi, BBC imzalı Doctor Foster uyarlaması olarak ekrana geliyor. Dizide Asya karakterini oynayan Cansu Dere, orjinal dizideki kadın karakter gibi başarılı bir oyunculuk sergiliyor. Bir süredir ekranda olmayan oyuncu, Asya ile hızlı bir dönüş yaptı.

Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile başrolü paylaşan Cansu Dere, sosyal medyada çok etkin bir isim olmasa da hayranlarını zaman zaman mutlu eden paylaşımlar yapıyor.

Son yaptığı paylaşımda kafasındaki pembe şapka ile poz veren oyuncuyu görenler, kendisine benzetmekte zorlandı! Kamera açısından ya da gün ışığından olsa gerek, Cansu Dere, başka bir gibi görünüyordu adeta…

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte o paylaşım…

Melis Sezen, Hollywood filmlerinden fırlamış gibi! Cansu Dere'yi tanıyana aşkolsun! 8

Melis Sezen de Sadakatsiz dizisindeki başarılı oyunculuğu ile büyük takdir görüyor. Daha önce rol aldığı yapımlarda bu kadar ön plana çıkmamıştı. Ancak dizinin ‘sevilmeyen kadını’ Derin olarak başarılı bir performans sergiliyor ve övgüleri de topluyor.

Aynı zamanda güzelliği ile de konuşulan bir isim Melis Sezen, dizinin bir sahnesi için hazırlanan oyuncu, ayna karşısında verdiği poza “Beni burdan Tim Burton filmine ışınlayabilir misiniz?” yorumunu yapıyor.

Melis Sezen, bu haliyle hakikaten 80’li yılların filmlerinden fırlamış gibi! Siyah beyaz fotoğrafla nostaljik bir hava katmış haline…

Melis Sezen, Hollywood filmlerinden fırlamış gibi! Cansu Dere'yi tanıyana aşkolsun! 9