Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’ya çabuk alıştı! Bilmesek İtalyan sanırız! İşte arkadaşlarıyla pozları…

Can Yaman, İtalya’ya çabuk alıştı! Bilmesek İtalyan sanırız! İşte arkadaşlarıyla pozları…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinin ardından Bay Yanlış isimli romantik komedi dizisinde oynayan Can Yaman, bu dizide beklediği çıkışı yapamadı ama yine de 15 bölüm süren diziyle birlikte de gündemden düşmedi. Oyuncu, şu sıralar Demet Özdemir ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisinin İtalya’da yayınlanmasıyla birlikte popülerliğini daha da arttırdı ülkede.

Zaman zaman İtalya’ya giden ve İtalyan hayranlarıyla buluşan oyuncu, bir süreliğine İtalya’ya yerleşti! Yaman, önce bir dizi röportaj için gittiği ülkede daha sonra bir makarna reklamında rol aldı. Ferzan Özpetek’in çektiği reklam sonrasında da bir dizi anlaşması yaptı.

Oyuncu, Sandokan ismini taşıyan bir dizide oynayacak. İtalyan yapım firması ile anlaşanYaman, çoktan çantasını alıp ülkeye gitti bile! Hatta bir süredir ülkenin tanınan spor spikerlerinden birisi olan Diletta Leotta ile de aşk yaşıyor.

Oyuncu, zaman zaman İtalya’da çektiği fotoğraflarını instagram sayfasından paylaşıyor. Hayranlarının ilgiyle takip ettiği oyuncu, fotoğraflarına bakılınca İtalya’ya hayli hızlı alışmış.

Can Yaman, İtalya'ya çabuk alıştı! Bilmesek İtalyan sanırız! İşte arkadaşlarıyla pozları... 10

İtalya’da  kısa sürede bir arkadaş çevresi de edindiği görülen Can Yaman, son olarak bir kaç arkadaşı ile verdiği pozları paylaştı instagram sayfasından.

Rol aldığı dizi için çeşitli eğitimlerden geçen oyuncu, kendisini bu zorlu role hazırlıyor şu sıralar. Erkenci Kuş dizisinden önce vücut geliştirerek bir anda dikkatleri üzerine çeken oyuncu, şöhreti getiren kaslarını da iyi koruyor ve spor yapmaya da devam ediyor.

İşte Can Yaman’ın arkadaşları ile verdiği poz ve sevgilisini televizyondan çektiği o paylaşım….

Can Yaman, İtalya'ya çabuk alıştı! Bilmesek İtalyan sanırız! İşte arkadaşlarıyla pozları... 11

Oyuncu dizide canlandıracağı karakter için eğitimlere devam ediyor. Bu arada İtalya’nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşadığını da sosyal medyadan ilan eden oyuncu, şimdi bu ülkede daha da çok ilgi görmeye başladı.

Can Yaman, İtalya'ya çabuk alıştı! Bilmesek İtalyan sanırız! İşte arkadaşlarıyla pozları... 12

Can Yaman, İtalya'ya çabuk alıştı! Bilmesek İtalyan sanırız! İşte arkadaşlarıyla pozları... 13