Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar kamera arkası paylaştı, Masumlar Apartmanı’ndaki sürpriz ortaya çıktı!

Merve Dizdar kamera arkası paylaştı, Masumlar Apartmanı’ndaki sürpriz ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, dizi ile birlikte daha çok konuşulmaya başlandı. Oyuncu, uzun yıllardır tiyatro-sinema ve dizilerde rol alıyor. Başarılı oyunculuğuyla da pek çok yapımda konuşulan bir isimdi ama televizyon dizilerindeki en hızlı çıkışını da Masumlar Apartmanı ile yapmış oldu.

Dizdar, başarılı oyunculuğu ile büyük takdir topluyor. Canlandırdığı Gülben karakteriyle gündemden de düşmüyor. Sosyal medyada çok konuşulan bir isim olan Dizdar, yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

Oyuncu, aynı zamanda Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan Gürhan Altundaşar ile evli. Dizide Ezgi Mola ile karşılıklı sahnelerinde adeta döktüren oyuncu, son dönemde Gülben’in kendi kendine konuştuğu anlardaki sahneleriyle de kimi zaman güldürüyor, kimi zaman hüzünlendiriyor.

Gülben’in çocukluk aşkı Esat’ı büyük bir takıntı haline getirdiğini diziyi izleyenler biliyor artık. Ancak bu aşkını ortaya koyarken Esra’ya yaptığı akıl almaz tavırlar ise Gülben’in herkesi korkutmasına neden olmuştu.

Merve Dizdar kamera arkası paylaştı, Masumlar Apartmanı'ndaki sürpriz ortaya çıktı! 10

Esat’ın sonunda kendisine aşık olmadığını anlayan Gülben yaptıklarının farkına vardı ve artık daha sakin. Ancak bu kez durum değişti! Şimdi Esat onunla ilgilenmeye başladı.

Hatta son bölümde Esat, Gülben’i çay içmeye davet etmişti. İşte bu olayın gerçekleşeceğini, Merve Dizdar, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla ortaya koydu!

Sürpriz sahnenin çekimleri sırasında Esat’ı oynayan Uğur Uzunel ile pozlarını paylaştı oyuncu. Açıkhavada ve bir çay bahçesinde olduklarını görenler de bir sonraki bölüm Esat ve Gülben’in çay bahçesinde buluşacaklarını anlamış oldu bu paylaşımlarla!

İşte Dizdar’ın paylaşımları…

Merve Dizdar kamera arkası paylaştı, Masumlar Apartmanı'ndaki sürpriz ortaya çıktı! 11

 

Merve Dizdar kamera arkası paylaştı, Masumlar Apartmanı'ndaki sürpriz ortaya çıktı! 12

Merve Dizdar kamera arkası paylaştı, Masumlar Apartmanı'ndaki sürpriz ortaya çıktı! 13