Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hikayeyi çok etkileyecek büyük kavga

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hikayeyi çok etkileyecek büyük kavga

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda yoluna devam eden güçlü yapımlardan birisi… Fikret ile Demir arasındaki müthiş kardeş kavgası da 90. yeni bölüme damgasını vuracak. atv’nin harika reytingler alan ve izleyici sadakatini de 3 yıldır sürdüren dizisinde önemli gelişmeler var…

Furkan Palalı’nın canlandırdığı Fikret, aslında Adnan Yaman’ın oğlu… Ancak Fikret babasına karşı hınçla dolu… Bu hıncını da Demir’den çıkartmak istiyor. Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir ise babasına toz kondurmak niyetinde değil. İkili arasında depoda yaşanan konuşmalar dizinin heyecanını artıracak. Fikret, babasının haysiyetsiz bir adam olduğunu Demir’in de kabul etmesini istiyor. Ancak Demir, buna direnecek. İkisi arasında silahın da içinde olduğu bir kavga yaşanacak. Bu kavga nasıl noktalanacak merakla bekleniyor. Demir ve Fikret birbirlerine zarar verecekler mi, yoksa kardeş oldukları gerçeği üzerinden bambaşka bir dünyaya doğru ilk adımları mı atacak?

İki kardeş el ele verip ilerleyecek mi, yoksa kavga böylece sürüp gidecek mi? Dizideki bu kardeş kavgasının hikayenin ilerleyen bölümlerinde de etkili bir şekilde devam etmesi beklentisi var.

Peki 90. bölümde neler izleyeceksiniz? Demir, uzun zamandır peşinde olduğu gizli düşmanı ile karşı karşıyadır! Babasının, sahipsiz bir kadına saldırdığını, kadını küçücük bir çocukla birlikte acımasızca sokakta bıraktığını iddia eden düşman Fekeli’nin yeğeni olarak tanıdığı Fikret’tir!

Fikret’in yıllardır beklediği karşılaşma, eşit olmayan şartlarda gerçekleşmiştir ama, nihayetinde karşı karşıya olan iki kardeştir. Damarlarında aynı kan akan ve birbirinden ölesiye nefret eden iki genç adam şimdi kozlarını da ölesiye paylaşacaktır. Üstelik hesaplaşma, Fikret’in yıllardır her gün hatırladığı o yağmurlu geceden başlayacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de izleyicileri yine büyülü bir dünyanın içine davet ediyor.