Ana sayfa Sosyal Medya Korona olan Hazal Kaya’dan son haber!

Korona olan Hazal Kaya’dan son haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, uzun süredir büyük bir titizlikle hazırlandığı yeni dizisinin çekimlerine başlamıştı geçtiğimiz hafta. Charles King’in aynı isimli romanından uyarlanan dizide Esra isimli bir karaktere hayat verecek. Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı yeni dizisi için oldukça da heyecanlı.

Oyuncu, dönem dizisi olan ve ‘eğlenceli bir zaman yolculuğu’ şeklinde ifade ettiği yeni projesi öncesinde aylardır oyuncu koçu ile çalışıyor ve aynı zamanda da şan dersleri alıyordu.

Bir kaç gün önce Netflix için çekilen dizinin çekimleri arasında setten instagram canlı bağlantısı da yapmıştı. Heyecanını takipçileriyle paylaşan Hazal Kaya’dan dün üzücü bir haber geldi!

Kaya, sette alınan tüm önlemlere karşın koronavirüse yakalandığını açıkladı. Medyanın gündemine haberlerin gelmesinin ardından, kendisi de bir açıklama yaptı.

Hazal Kaya, iyi olduğunu, ayakta atlattığını, kendisini izole ettiğini ifade ederek hayranlarına, sevenlerine merak etmemeleri telkininde bulundu.

Karantinada olan Hazal Kaya, bugün de elinde kahve fincanıyla aşağıdaki pozunu vererek, her şeyin yolunda gittiği mesajını verdi.

Korona olan Hazal Kaya'dan son haber! 7