Ana sayfa Sosyal Medya Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile!

Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu akşam 38. bölümüyle ekranda olacak. Eda ve Serkan’ın bir araya gelmesi için ekran başında saç baş yolan izleyici, bu hafta sevindirici gelişmelere tanıklık edecek. Aynı zamanda komik anların da yaşanacağı dizinin en ‘gıcık’ olunan karakteri de kötü bir sürprizle karşılaşıyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin hayranları, 38. bölüm 2. fragmanını görür görmez olacakları heyecanla beklemeye başladı. Yeni bölüm öncesinde sosyal medyada pek çok yorum yapan takipçiler, heyecanla bölümü bekliyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Selin’in hamile olması nedeniyle Serkan ile yakınlaşma fırsatı bulmasının artık pek de mümkün olmadığı anlaşıldı! Deniz’e Eda ile olma fırsatını veren ve aynı zamanda Serkan’ın da kendisiyle kalmasını sağlayacak tek şeyin bebek olduğunu anlatan Selin, kötü bir sürprizle karşılaşıyor!

Arkasını döndüğünde konuştuklarını duyan Eda’nın şaşkın yüzüyle kalakalıyor! İşte bu sahne, dizideki sırrın hızlı çözülmesi nedeniyle izleyenlerin çok mutlu olduğu bir sahne. Daha bölümü izlemeden bu sahneyi fragmanda görenler adeta bir ‘oh’ çekiyor!

Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile! 11

Ayrıca Selin karakterinin diziden gideceği de kesinleşti. Bige Önal, diziden ayrıldığını ve yeni başka projelerle ilgili okumalara başladığını da belirtti bir röportajında…

Bu arada Serkan’ın beyninde tümör olduğu ile ilgili gelişme ise izleyiciyi kaygılandırıyor ama yine de Serkan’ın ölme ihtimali olmadığı için bu durumun hızlı bir şekilde atlatılacağı inancını taşıyor izleyenler.

Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile! 12

Ayrıca yaşadığı hastalığı öğrendikten sonra yapmak istediklerini listeleyen Serkan’ın Eda ile bir cinayet çözme macerası da diziye eğlenceli anlar katacak.

İkilinin kılık değiştirerek dedektifçilik oynadıkları o sahneleri görenler, Sen Çal Kapımı yeni bölümü heyecanla bekliyorlar….

İşte 38. bölüm 2. fragman ve gelen yorumlardan bazıları…

 

Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile! 13
Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile! 14

Olay çözüldü, herkes oh çekti! Sen Çal Kapımı fragmanını izleyenler müjdeyi aldı bile! 15