Ana sayfa Dizi Haberleri Güle güle Selin! Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldığını duyurdu!

Güle güle Selin! Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldığını duyurdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de bu akşam 38. bölümü yayınlanacak olan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bir ayrılık haberi ile gündemde. Dizinin sevilmeyen ismi Selin’in hikayeden çıkacağı öğrenildi. Üstelik bu durumu açıklayan kişi de Bige Önal oldu. Daha önce de diziden ayrılan Selin karakteri, sürpriz bir şekilde dönmüştü. Bu kez tamamen gittiği ortaya çıktı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ‘in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisinin başından beri projede yer alan Bige Önal, önceki hafta babasının vefatı ile sarsılmıştı. Oyuncu, İzmir’e cenazeye giderken, dizide birlikte rol aldığı Erçel de oyuncuyu yalnız bırakmamıştı.

İki oyuncu, kamera arkasında yakın arkadaş olsalar da dizideki durum farklı. Diziyi izleyenler, Selin karakterini pek sevmiyor. Serkan ve Eda’nın bir araya gelmesi için sürekli bir engel çıkaran Selin’in oyunu, bu kez ortaya çıkıyor.

38.bölüm fragmanında hamile olan Selin’in “Deniz bu bebeğin babası sen olabilirsin ama ikimizin de mutluluğu buna bağlı. Senin Eda ve benim de Serkan ile olmamızın tek yolu bu. Aklını kullanırsan tabii” sözlerini Eda duyuyor.

Güle güle Selin! Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldığını duyurdu! 7

İşte bu sahne ile birlikte Selin’in sırrı da ortaya çıkacak. Böylece bir şekilde diziden gideceği de anlaşılıyordu. Bu durumu Bige Önal da doğruladı.

Oyuncu, bir kafeden çıkarken görüntülendi ve Selin rolüne veda ettiğini de sorulan bir soru üzerine doğruladı. “Şimdi yeni bir şeyler okuyorum ama ara vermem herhalde, çalışmak iyi gelecek diye düşünüyorum. Zaten haberiniz olur” diyerek yakında yeni bir proje müjdesi verebileceğini ifade etmiş oldu.

İşte tv100’de yer alan o röportaj…