Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrolünde oynadığı Camtavanlar dizisine sürpriz transfer!

Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrolünde oynadığı Camtavanlar dizisine sürpriz transfer!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyongazetesi.com/Detay – Hekimoğlu dizisinin de yapım firması olan OJO Pictures imzalı yeni dizi Camtavanlar dizisinin çalışmaları sürüyor. Show TV’de ekrana gelecek olan dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Kubilay Aka ve Bensu Soral’ın birlikte rol alacağı diziye, usta bir isim daha geliyor!

Geçtiğimiz hafta Çukur dizisindeki Celasun karakterinin ölmesi ile birlikte Kubilay Aka diziden ayrılmıştı. Bensu Soral ise en son Organize İşler Sazan Sarmalı filminde rol almıştı.

İki genç ve başarılı ismi bir araya getirecek olan yazlık dizi Camtavanlar için iki oyuncunun da hayranları merak içinde. Çalışmaları süren dizinin yönetmenliğini Fehmi Öztürk yapacak.

Pek çok farklı romantik komedi dizilerine imza atan Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı diziye katılan yeni ismi ise Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberinde duyurdu.

Buna göre Camtavanlar dizisine Hatice Aslan da dahil oldu. Usta oyuncu, ekranda en son Zümrüdüanka dizisinde rol almıştı.
Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrolünde oynadığı Camtavanlar dizisine sürpriz transfer! 7

Camtavanlar dizisinde Kubilay Aka, restoran sahibi Cem isimli bir kişiyi oynuyor. Tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla’yı da Bensu Soral canlandıracak.

Dizide toplumsam eşitsizlik üzerine, iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliği ile ilgili konular ele alınacak. Özellikle iş hayatında karşılaşılan ve uluslararası alanda ‘camtavanlar’ olarak adlandırılan bu tür engellerin, yemek kültürü ile harmanlanarak sunulacağı bir proje olacak dizi.

Camtavanlar dizisinin çekimlerinin 10 gün içinde başlayacağı ifade ediliyor.