Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin… Herkes onları konuşuyor, bakın onlar ne yapıyor?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin… Herkes onları konuşuyor, bakın onlar ne yapıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizilerinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Maldivler’de alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla birlikte tatile gittikleri havasını oluşturdular. Birbirlerinin pozlarını da paylaşan iki isim, uzun süredir aralarındaki aşk iddialarını da kuvvetlendirdi.

Hande Erçel, tatile yalnız gitmemişti aslında. Ablası, eniştesi ve yeğeni Mavi de yanlarındaydı. İkilinin dün Türkiye’ye döndükleri magazin gündemine düşen bir fotoğraf ile öğrenildi.

Son olarak havalimanında elele çekildikleri görülen bir pozları bir anda magazinin gündemine oturdular! Bu fotoğrafın onlara ait olup olmadığı konusunda bir yorum yapmadı ikili henüz.

Ancak gelir gelmez herkesin gözü ikilinin üzerine çevrildi. Aslında hayranları, onları gittiklerinden beri yaptıkları paylaşımlarla ilgiyle izliyor. Zaten birlikte olmalarını da dört gözle bekliyorlar.

İki oyuncu, uzun süredir aşk iddialarını doğrulamadı, hatta bu konudan sıkıldıklarını söyleyerek cevap bile vermek istemediler sorulara.

Fakat yaşanan bu gelişme sonrasında hayranları ikili adına büyük merakta! Peki magazin gündemini bir anda zıplatan ikili şimdi ne yapıyor?

Dün Türkiye’ye dönen ikiliden Kerem Bürsin, bugün, çalıştığını anlatan bir paylaşım yaptı. Oyuncunun bir başka projesi olduğu da bu paylaşımla anlaşıldı.

blank

Oyuncunun bu paylaşımının ardından nasıl bir sürpriz çıkacağı da merak konusu oldu!

blank

Bu arada Hande Erçel ise Maldivler’den gelmesine karşın hala aklının orada kaldığını da yayınladığı kısa video ile gösterdi. Ayrılmadan önce çektiği manzara videosunu yayınladı önce.

blank

Daha sonra da kendi fotoğrafını yayınlayan Hande Erçel, beğeni toplayan pozuyla sosyal medyanın gündeminde…

blank