Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Emmi’si gidişiyle hüzne boğdu! Kadir Çermik, sosyal medyadan diziye böyle veda etti…

Çukur’un Emmi’si gidişiyle hüzne boğdu! Kadir Çermik, sosyal medyadan diziye böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur’un dün akşam 126. bölümü ekrana geldi. Show TV’de yayınlanan dizinin Mayıs sonundaki finaline doğru, pek çok karakter ölmeye başladı. Her bölümde bir veya iki kişinin ölerek diziden ayrılması, bir kaç haftadır izleyenlere de hüzün yaşatıyor kimi zaman.

Dizinin sevilen isimlerinden Celasun ve Karaca’nın ardından bu kez Emmi de öldürüldü! Üstelik Amca Cumali Koçavalı tarafından. Celasun’un ölüm emrini veren Amca, Karaca’yı da kendi elleriyle boğarak öldürmüştü.

Bu kez Emmi’nin gerçekleri anladığını farkedince onun peşine düştü. Emmi bir kez kurtuldu ama ikinci defasında Amca’nın silahından çıkan kurşunla Yamaç’ın kollarında can verdi.

4 sezondur ekranda olan dizinin ilk bölümünden beri Çukur’un sevilen ismiydi Emmi. İdris Koçovalı’ya olan derin bağlılığı ile birlikte, aileye de kol kanat geren isimdi.

Çukur'un Emmi'si gidişiyle hüzne boğdu! Kadir Çermik, sosyal medyadan diziye böyle veda etti... 8

Usta oyuncu Kadir Çermik, başarılı performansı ile izleyicinin de çok sevdiği bir karakter ortaya çıkardı. Emmi’ye veda da bu nedenle hüzünlü oldu. Final öncesinde gidenlerden birisi de Emmi’ydi…

Diziye büyük emek veren isimlerden birisi olan Kadir Çermik, Emmi’nin ölüm sahnesinden sonra sosyal medyadan karakterine ve Çukur’a kısa bir mesajla veda etti.

Çermik, twitter hesabından Çukur’un çok konuşulan duvar yazılarından birisinin fotoğrafı ve tüm ekiple verdiği pozuyla yayınladığı mesajında “Ne kadar şanslıyım… Çukur muhteşem bir deneyim oldu benim için. Herkesten çok şey öğrendim… Kameranın önünde arkasında kim vardıysa hep en iyisini yapmaya çalıştı. Herkese sonsuz teşekkürler… En çok da hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan seyircimize” açıklamasını yaptı…

Çukur'un Emmi'si gidişiyle hüzne boğdu! Kadir Çermik, sosyal medyadan diziye böyle veda etti... 9