Ana sayfa Dizi Haberleri Bu bölüm çok konuşulur! Menajerimi Ara dizisine iki sevilen isim konuk oluyor!

Bu bölüm çok konuşulur! Menajerimi Ara dizisine iki sevilen isim konuk oluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Her hafta bir kaç ismin konuk olduğu dizinin yeni sezonda da devam edeceği bir süre önce öğrenilmişti. Dizinin Feris’i Canan Ergüder’in rahatsızlığı nedeniyle şimdilik olmadığı dizide heyecan da sürüyor.

Dün akşam ekrana gelen bölümü büyük ilgiyle izleyenler, sosyal medyada da pek çok yorum yaptılar. Reytingleriyle Teşkilat ve Kefaret dizilerinin çok arkasında kalsa da sosyal medyada önüne geçmeyi başardı.

Menajerimi Ara dizisinin yaz sezonunda da yayınlanması planlanıyor. Dizi, ilk 10’a giremiyor ama Star TV’nin Menajerimi Ara’dan vazgeçmeye niyeti yok!

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizi, kadrosu, oyunculuklar ve hikayesi ile de beğeni topluyor.

Ünlü isimler ve menajerleri arasında yaşananların arka yüzünün maceralı bir şekilde aktarıldığı diziyi izleyenler, yaptıkları yorumlarda beğenilerini ifade ediyorlar.

Bu bölüm çok konuşulur! Menajerimi Ara dizisine iki sevilen isim konuk oluyor! 9

Kefaret ve Teşkilat dizileriyle rakip olan Menajerimi Ara, her hafta yeni konuk oyuncularla diziye olan ilgiyi de arttırma gayretinde.

Uğraş Güneş ve Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizinin 9 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümüne konuk olacak isimleri Gazeteci Birsen Altuntaş yazdı. Buna göre Menajerimi Ara’ya Onur Büyüktopçu ve Ruhi Sarı konuk olacak.

Bu bölüm çok konuşulur! Menajerimi Ara dizisine iki sevilen isim konuk oluyor! 10

Kiralık Aşk dizisi ile ünlenen Büyüktopçu, sonrasında dizilerden uzak kalmış ve televizyon programları ile ekrana gelmişti. Onur Büyüktopçu’yu özleyenler için güzel bir sürpriz olacak.

Bu bölüm çok konuşulur! Menajerimi Ara dizisine iki sevilen isim konuk oluyor! 11

Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile konuşturan Ruhi Sarı’nın da diziye konuk gelmesi ayrıca heyecan yaşatacak bir gelişme.