Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Ada Masalı dizisine yeni isimler katıldı!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Ada Masalı dizisine yeni isimler katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay İki genç ve başarılı ismi bir araya getiren Ada Masalı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ay Yapım imzalı ve romantik komedi türündeki dizinin hazırlıkları sürüyor. Henüz çekimlerine başlanmayan dizi, yaz aylarında ekrana gelecek.

Alp Navruz’un Zümrüdüanka dizisinin ardından yeniden ekrana dönmesini bekleyen hayranları, bu kez Ayça Ayşin Turan ile ekran uyumunu merak ediyor. Turan ise son olarak Arıza dizisinde rol almıştı. İki oyuncunun da genelde dram dizilerinde rol alması sonrasında romantik komedide oynayacak olmaları ayrı bir heyecan ve merak yaşatıyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu yazıyor. Hazırlıkları süren diziden yeni haberler gelmeye de devam ediyor.

Diziye katılan son isim, Seni Çok Bekledim dizisinde Sibel karakterine hayat veren Nihan Büyükağaç olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş, diziyle ilgili yeni gelişmeleri tv100’deki haberinde duyurdu.

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Dizide Alp Navruz Deniz, Ayça Ayşin Turan ise Derya karakterlerine hayat verecek.

Çekimleri İzmir’de yapılacak olan dizide Nihan Büyükağaç, Turan’ın teyzesi Selma Köknar’ı oynayacak. Moda ve tasarım konusunda yetenekli olan ve terzilikle uğraşan Selma’nın kızı Nehir’i ise Eylül Ersöz canlandıracak. Ersöz, Gülperi dizisinde Zeliha’yı oynamıştı.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın Ada Masalı dizisine yeni isimler katıldı! 8

Ayrıca diziye katılan bir diğer isim de Bülent Çolak oldu. Çolak, dizide defile organizatörü Görkem Doğan’a hayat verecek. Deniz ve Görkem’in yıldızları barışmazken, adaya geldikten sonra ise Selma’nın hayatını değişecek.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın Ada Masalı dizisine yeni isimler katıldı! 9

(Nihan Büyükağaç)