Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi, kalbinizden vurmaya geliyor! Dizinin konusu ve oyuncular belli oldu!

Kalp Yarası dizisi, kalbinizden vurmaya geliyor! Dizinin konusu ve oyuncular belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İddialı bir dizi olan Kalp Yarası ile ilgili heyecan dorukta! Dizinin çekimleri henüz başlamadı ama Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’i bir araya getiren dizi, şimdiden merak konusu! İddialı olmasının en büyük nedenlerinden birisi de pek çok özel projeye imza atmış yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun Teklif isimli hikayesinden uyarlanacak olması.

Dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı konuşulmakta. Antakya’da çekilecek olan diziyle ilgili yeni gelişmeler gündemde. Yönetmenliğini Hülya Bilban’ın yapacağı dizinin konusu da belli oldu.

Yeni sezonun iddialı projelerinden olan Kalp Yarası ile ilgili son bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında verdi. Diziye son katılan ismin Toprak Can Adıgüzel olduğu, kısa bir zaman önce öğrenilmişti.

Dizinin etkileyici hikayesi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Süreç Film imzalı dizide Gökhan Alkan Ferit, Merve Çağıran Nilgün, Yağmur Tanrısevsin Ayşe ve Toprak Can Adıgüzel de Ömer’i oynayacak.

Ayrıca kadroda İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Şenay Gürler, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de yer almakta.

Mahinur Ergün ve Sema Erol’un yazdığı dizi, atv’de ekrana gelecek. Dizi, iki ailenin intikam dolu etkileyici hikayesini konu almakta.

Dizide Ferit (Gökhan Alkan) ve Nilgün (Merve Çağıran) ailelerinin de desteğiyle evlilik planı yaparken her şey alt üst oluyor. Ömer atı rahatsızlanınca çiftliğe erken dönmek zorunda kalıyor ve Nilgün’ü, seyisin oğlu Ömer’le (Toprak Can Adıgüzel) oldukça samimi şekilde görüyor. Ardından da karşısına çıkan Ayşe’ye (Yağmur Tanrısevsin) bir “teklif”te bulunuyor.