Ana sayfa Dizi Haberleri Maviye Sürgün dizisinin birbiri ardına başarılarına tanıklık edeceksiniz!

Maviye Sürgün dizisinin birbiri ardına başarılarına tanıklık edeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Inter Medya ve Telemundo Global Studios’un ortak yapımcı olduğu Maviye Sürgün dizisi, Latin Amerika ülkelerindeki izleyicilerin beklentileri düşünülerek ortaya çıkan bir dizi oldu. Projenin yurt dışında büyük bir kitleyi etkilemeye başlayacağını ise başrol oyuncularından Caner Cindoruk duyurdu.

Show TV ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden dizide; Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak başrollerde yer alıyor. Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış gibi tanınmış isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizide Gökçe Eyüboğlu’nun da yer alacağı duyurulmuştu.

Böyle iddialı bir kadrosu bulunan Maviye Sürgün dizisi hakkında açıklamalarda bulunan Caner Cindoruk, yurt dışında yayınlara başlanacağını şu sözlerle ifade etti:
“Eylül gibi büyük bir ihtimal, İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde yayına girecek. Orta Doğu ayağı da var.”

Ruhi Sarı, çekimleri 6 ay boyunca Marmaris’in Selimiye bölgesinde yapılan dizide çok iyi bir ekip ile çalıştıklarını ifade etti. Ruhi Sarı, “Şahane bir ekiple çalıştık. Gerek oyuncu kadrosu olsun, gerek yönetmenler, teknik ekip olsun herkes çok keyifle çalıştı” diye konuştu.

Eski bir SAT komandosu olarak dizinin hikayesinde yer alan Bülent Şakrak, eski askerlerden eğitim aldığını da açıkladı. Oyuncu, “İyi bir yapım, iyi bir senaryo, iyi bir kadro. Bunlar bir araya geldiğinde şehir dışında çalışmak dünyanın en güzel şeyidir” dedi.