Ana sayfa Sosyal Medya Vefalıymış! İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki partneri Ulaş Tuna Astepe’yi unutmadı!

Vefalıymış! İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki partneri Ulaş Tuna Astepe’yi unutmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın unutulmayacak dizilerinden birisi de Sen Anlat Karadeniz. Atv’de ekrana gelen dizi, 2018 yılının Ocak ayında başlamış ve 2019 yılının Kasım ayında da final yapmıştı. İrem Helvacıoğlu’nun neredeyse oyunculuk yapmaktan vazgeçmek üzere olduğu bir süreçte gelen teklifi değerlendirmesiyle, sektör başarılı bir isme daha kucak açmış oldu.

Ulaş Tuna Astepe ile partner olan Helvacıoğlu, Nefes karakteri ile hafızalara kazındı. Oyuncu, büyük bir çıkış yakaladığı dizisi için Trabzon’da zorlu bir süreç geçirdi tüm ekiple birlikte.

Dizinin yanı sıra, Astepe ve Helvacıoğlu’nun ekran uyumu da çok sevildi. Hayranları sosyal medyayı salladılar adeta iki oyuncu için. Ulaş Tuna Astepe, o günden beri dizilerde yoktu. Ancak TRT1’de yayınlanan Barbaroslar isimli diziyle dönmeye hazırlanıyor.

Şu sıralarda çekimleri başlayan dizinin setindeki koronavirüs vakaları nedeniyle bir süre ara verildi. Astepe, bu kez dönem dizisinde Engin Altan Düzyatan ile başrolde yer alıyor.

İrem Helvacıoğlu ise bir yıllık aranın ardından Özcan Deniz ile oynadığı Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara geldi ama Star TV’nin dizisi beklenen ilgiyi göremeyince geçen hafta 13. bölümle final yaptı.

İrem Helvacıoğlu, şu sıralar hayranlarını sosyal medyadan paylaşımlarıyla habersiz bırakmıyor. Bu arada son yaptığı paylaşımlardan birisi de dikkat çekti.

Oyuncu, birlikte uzun zaman aynı dizide rol aldığı Ulaş Tuna Astepe’nin doğum gününü de unutmadı! 5 Mayıs 1988 doğumlu olan Astepe ile sette çekilen bir pozlarını paylaşarak, eski partnerine güzel bir vefa örneği gösterdi ve doğum gününü kutladı…