Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın çocukluk fotoğrafını görünce inanamayacaksınız! Sevimlilikten yıkılıyor!

Can Yaman’ın çocukluk fotoğrafını görünce inanamayacaksınız! Sevimlilikten yıkılıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Can Yaman hayranları, ünlü oyuncunun ve annesinin Anneler Günü’nü kutladı. Hayranlarını kutlama mesajında genç oyuncunun çocukluk fotoğrafının yanı sıra anneannesiyle birlikte bir karesini de paylaştı. Şimdilerde yakışıklılığıyla milyonlarca kadını peşinden sürükleyen genç oyuncunu bebek halinin sevimliliğiyle hayranlarını çılgına çevirdi.

Can Yaman’ın çok genç olan annesiyle arkadaş gibi olduğunu biliyoruz. Türkiye’de son olarak rol aldığı Bay Yanlış dizisinin istenen reytingi alamayarak sona ermesinin ardından İtalya’ya yerleşen genç oyuncu artık ailesinden uzakta zaman geçiriyor. Ancak her fırsatta ailesine olan bağlılığını ve sevgisini göstermekte geri kalmıyor. Nitekim genç oyuncu geçtiğimiz günlerle Babası Güven Yaman’la birlikte çekildiği fotoğraflardan oluşan bir kolajı Instagram hesabından paylaşmıştı.

Can Yaman'ın çocukluk fotoğrafını görünce inanamayacaksınız! Sevimlilikten yıkılıyor! 10

Babasının doğum gününü kolaj paylaşımıyla kutlayan oyuncu, daha sonra annesi Güldem Yaman’ın da doğumgününü kutlamştı. Oyuncu, annesi ile çekilen fotoğraflarını da kolaj şeklinde paylaşmıştı.

Can Yaman'ın çocukluk fotoğrafını görünce inanamayacaksınız! Sevimlilikten yıkılıyor! 11

Anneler Günü’nde de hayranları Can Yaman ve annesini ve hatta anneannesini unutmadı. Can Yaman’ın çocukken annesinin kucağında çekilmiş bir fotoğrafının yanı sıra yıldız oyuncunun annesi ve anneannesiyle birlikte fotoğrafını paylaşan hayranları Can Yaman’ın annesi Güldem Yaman’ı etiketleyip “Tanıdığımız en şefkatli ve sevgi dolu insan olan Güldem Yaman, Anneler Gününüz kutlu olsun” diye mesaj yazdı.

Can Yaman'ın çocukluk fotoğrafını görünce inanamayacaksınız! Sevimlilikten yıkılıyor! 12

Twitter hesabında paylaşılan fotoğraf ve mesaj büyük beğeni aldı. Dünyanın farklı ülkelerinden hayranlar tebrik mesajı yazarken bir başka hayran “Bu kadar güzel ve iyi kalpli bir adam yetiştirdiği için anne ve anneanneye teşekkür ederiz.” yazdı.

Can Yaman'ın çocukluk fotoğrafını görünce inanamayacaksınız! Sevimlilikten yıkılıyor! 13

Oyuncu, bir süre önce Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yapmıştı. Henüz çekimleri başlamayan proje için at binme, kılıç kullanma, yakın dövüş sporları gibi eğitimler alan Can Yaman, aynı zamanda Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında rol almıştı.

Erkenci Kuş dizisi İtalyan televizyonlarında gösterilen oyuncuya sokakta da ilgi çok büyük. Hayran sayısını arttıran ve İtalya’ya yerleşen oyuncuya ülkede ilgi de her geçen gün artıyor.