Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin sezon finaliyle ilgili Özge Özder’den mesaj var!

Sadakatsiz dizisinin sezon finaliyle ilgili Özge Özder’den mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Reytingleri de yüksek gelen ve izleyicilerin çok yoğun bir ilgi gösterdiği dizi, sosyal medyada da geniş bir etkileşim dalgası oluşturdu.

İlk sezonu başarılarla dolu olan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen başrollerde bulunuyor. Koronavirüs ile geçtiğimiz haftalarda sarsılan dizide Melis Sezen hastalığı atlattı ama Burak Sergen büyük sıkıntılar yaşadı. Hastanede tedavi altına alınan usta oyuncudan entübeden çıktığı yolunda sevindiren haberlerde geçtiğimiz günlerde gelmişti.

Sadakatsiz dizisi hayranlarının en çok merak ettiği konulardan birisi de ne zaman sezon finali yapılacağı… Bu sezon kanallar Mayıs ayında dizilerine ara verme eğiliminde değil.. Bazı diziler final yaparken, bazıları ara vermeye başlayacak ama Haziran ayında da birçok dizinin devam etmesi bekleniyor.

Sadakatsiz ise Haziran başına kadar ekranda kalacak gibi görünüyor. Derya karakterini canlandıran Özge Özder “Benim bildiğim kadarıyla biz Haziran’da da ekranda olacağız. Pardon Haziran’a kadar ekranda olacağız. 5 bölümümüz daha var” diye konuştu.

Dizinin 5 bölümünün daha kaldığı bilgisi Haziran ayının ilk haftasında sezon finali yapılabileceği anlamı da taşıyor.

Hikayenin Tekirdağ’da geçmesine rağmen çekimlerin İstanbul’da yapıldığını belirten Özge Özder, 4 en fazla 5 gün sette çalıştığını belirtti. Doğru insanların bir araya gelmesinin, doğru senaryonun, doğru zamanda seyirci ile buluşmasının başarının nedenleri olduğunu ifade etti.

Sadakatsiz dizisinde de çok iyi bir uyum yakalandığını anlatan Özder, ekibi çok beğendiğini ifade etti. Oyuncu, yaz aylarında da Bodrum’daki evlerine gideceklerini sözlerine ekledi.