Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda kimseye dokunamayan Safiye Naci’ye sarıldı! İzleyicinin kalbi eridi!

Masumlar Apartmanı’nda kimseye dokunamayan Safiye Naci’ye sarıldı! İzleyicinin kalbi eridi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in bu sezon en iddialı dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı dün akşam yine çok etkileyici bir bölümle ekrandaydı. Dün akşamki bölümün en etkileyici sahnesi Safiye’yle Naci’nin sarıldığı andı.

Dün akşam 33. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı, sezon finaline hazırlanıyor. Dizi haziran ayında yayınlanacak 37. bölümün ardından yaz tatiline girecek, eylül ayında yine izleyiciyle buluşacak.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldıkları dizi, gerçek bir hayat hikayesinden diziye uyarlanıyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından alıntılanan ve Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu yazdığı, Çağrı Vila Lostuvalı ile Çiğdem Bozali’nin yönetmenliğini yaptığı dizi bu sezonun en çok ilgi gören yapımlarından biri.

Masumlar Apartmanı’nın dün akşamki bölümünde ilginç gelişmeler oldu. Bir süredir Han tarafından kalorifer dairesinde kilitli tutulan Naci, hastaneye tedavi için gittiğinde kaçmayı başardı. Ve bölümün sonunda nihayet Safiye’nin karşısına çıktı. Ve kimseye dokunamayan titizlik hastası Safiye aşkına yenik düşerek Naci’ye sarıldı. Bu an Safiye için bir milattı.

Bu sahneyi izleyen izleyicinin de haliyle içi eridi. Safiye Naci aşkının etkisi altında kalan izleyici çok romantik yorumlarda bulundu. Bazı izleyiciler kavuşma anının, dizinin bugüne kadarki en güzel sahnesi olduğunu yazdı.

İzleyicilerden birinin yorumu şöyle oldu: “Dizideki gelmiş geçmiş en güzel sahneydi. Safiye ve Naci vuslatına kalbimi bıraktım.”

Bir başka izleyici ise “Kalbimizi söktü bu sahne. Kavuştay ve harika sonlu” diye yazdı.

blank

Bir izleyicinin yorumu ise son derece romantikti: “Sevgililer kaybolsa da aşklar kaybolmayacak ve ölüm hüküm sürmeyecek.”

blank

Dün geceki romantik ana dair izleyici yorumları şöyle oldu:

blank blank