Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Ateş’in filmi Görülmüştür, dijital platformda gösterilecek!

Berkay Ateş’in filmi Görülmüştür, dijital platformda gösterilecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisinin sevilen karakteri Ozan’ı canlandıran Berkay Ateş’in başrolünde rol aldığı Görülmüştür adlı filmin yakında dijital bir platformda gösterileceği duyuruldu. Açıklama, dizinin resmi sosyal medya hesabından yapıldı.

Alev Alev dizisinde canlandırdığı Ozan karakteriyle hayran kitlesini ikiye katlayan Berkay Ateş, dizinin son bölümünde Çelebi tarafından vurulmuştu. Ancak Berkay Ateş’in ölüp ölmediği ve diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz bir soru işareti. Hayranları, Berkay Ateş’in yeni projesi olup olmadığını merak ederken genç oyuncu yaptığı açıklamada bir süre dinleneceğini söyleyip merakları gidermişti.

Berkay Ateş, Twitter hesabından rol aldığı son film Görülmüştür’ün resmi hesabından yapılan bir paylaşımı “Heyecanla bekliyoruz” cümlesiyle kendi hesabından paylaştı. Filmin resmi hesabından yapılan paylaşımda “#Görülmüştür filmini nereden izleyebilirim diye çok soran var. Görülmüştür, dijital bir platformda gösterilecek ancak takvim henüz kesinleşmediği için şimdilik net bir bilgi veremiyoruz. Umarız en yakın zamanda yayınlanır. Tarih netleştiğinde duyurusunu yapacağız.” denildi.

Berkay Ateş'in filmi Görülmüştür, dijital platformda gösterilecek! 7

Yani film yakında karşımızda olacak ancak hangi kanalda ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Berkay Ateş hayranları filmi izlemek için yapılacak duyuruyu heyecanla bekliyor.

Başrollerinde Berkay Ateş’in yanı sıra Saadet Işıl Aksoy, Füsun Demirel’in yer aldığı filmin senaryosu Serhat Karaaslan’a ait.

Görülmüştür filmi Karlovy Vary Film Festivali’nden ödülle dönmüştü. Avrupa ve Akdeniz Film Eleştirmenleri Birliği FEDEORA “Görülmüştür”ü en iyi film seçti. Berkay Ateş’in de büyük gurur duyduğu bu ödülden sonra filme ilgi de artmıştı.

Görülmüştür, fotoğrafta gördüğü bir kadını takıntı haline getiren genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Zakir, İstanbul’da bir cezaevine memur olarak çalışan bir adamdır. Hayatını mahkumlar arasına geçiren Zakir, cezaevinde hükümlülere gelen mektupları okumakla görevlidir. Her gelen mektup önce Zakir’in kontrolünden geçer. Mektupta yazılanlar cezaevine protokolüne göre bir sorun teşkil etmediği taktirde sahibine ulaşabilir. Cezaevine postalanan mektupların kontrol edildiği bir gün, mektubun birinin içerisinde bulunan bir fotoğraf Zakir’in dikkatini çeker. Fotoğraf Selma adındaki genç ve güzel bir kadına aittir. Genç adam çok etkilendiği bu fotoğrafı çalmaya karar verir. Ancak bir süre sonra olay basit bir hırsızlık olarak kalmaz. Zakir, fotoğrafta gördüğü Selma’yı takıntı haline getirmiştir.

İşte Görülmüştür filminin fragmanı: