Ana sayfa Dizi Haberleri Uzun zamandır gözden uzak olan bir oyuncu Kalp Yarası’yla ekranlara dönüyor!

Uzun zamandır gözden uzak olan bir oyuncu Kalp Yarası’yla ekranlara dönüyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’nin yeni dizisi Kalp Yarası, çok iddialı bir şekilde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü 28 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak. Kalp Yarası’nın ilk bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor.

Genç oyuncuların başrolleri paylaştığı dizi, uzun zamandır televizyonlardan uzak kalan usta oyuncu Şenay Gürler’in de ekranlara geri dönmesini sağlıyor. Şenay Gürler, Kalp Yarası’nda Azade Sancakzade karakterini canlandırıyor. Azade Sancakzade dizinin resmi sayfasında şu sözlerle tanımlanıyor:

“Azade Sancakzade, Antakya’nın en güçlü kadınlarından biri, adeta dirayetli bir şahmeran. Köklü ve zengin bir aileden geliyor. Hem adı gibi “Azade” hem de yetiştirilme biçiminin bir sonucu olarak “azametli” bir kadın. Kimseye güvenmiyor. Adnan’a aşık olunca, babasını ikna edip evlenmiş. Adnan’ı ezse bile hala ona karşı saplantılı bir bağlılığı var. Azade her şeyi kontrol etmek, bilmek ister. Hayattaki en yakın arkadaşı ise Kader diye hitap ettiği Zümrüt Varoğlu. Azade’nin holdingde hisseleri var ama yönetime karışmaz. Adnan’a iş konusunda çok güvenir ve işleri uzaktan takip eder.”

Uzun zamandır gözden uzak olan bir oyuncu Kalp Yarası'yla ekranlara dönüyor! 7

54 yaşındaki oyuncu bugüne kadar pek çok başarılı karaktere imza attı. Bir zamanların fenomen dizisi Avrupa Yakası’nda çapkın ve seksi Fatoş karakteriyle dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Meliha Sancaklı ve ardından İyi Günde Kötü Günde dizisinde Aslıhan karakterine hayat vermişti. Şenay Gürler, uzun bir aradan sonra bu kez Kalp Yarası’nda hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu dizi çekimleri için Antakya ve İstanbul arasında mekik dokuyor.

Zengin tarihi ve eşsiz kültürü ile medeniyetlerin buluşma noktası olan Hatay-Antakya’da geçen çarpıcı bir öyküyü ekranlara taşıyacak ‘Kalp Yarası’, Ferit ve Ayşe’nin imkansızlıklara göğüs geren aşk öyküsünü konu alacak. Dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.