Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar ile ekrana gelmeye hazırlanan İpek Filiz Yazıcı’dan aşk dolu pozlar!..

Son Nefesime Kadar ile ekrana gelmeye hazırlanan İpek Filiz Yazıcı’dan aşk dolu pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Aşk 101 dizisinde canlandırdığı ‘Işık’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan İpek Filiz Yazıcı Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Daha önce Yeni Hayat, Elimi Bırakma, Kayıtdışı, Babam ve Ailesi dizilerinde rol alan genç oyuncu Son Nefesime Kadar’da ‘Hazan’ karakterine hayat verecek.

Bir süredir müzisyen Ufuk Beydemir ile birlikte olan İpek Filiz Yazıcı, tüm Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilip sevgilisiyle Sapanca’ya gitti.

Sapanca’da tatil yapan çift, aşk dolu fotoğraflarını da Intagram’dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Son Nefesime Kadar ile ekrana gelmeye hazırlanan İpek Filiz Yazıcı'dan aşk dolu pozlar!.. 8

2020 yılında, ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile tanınan Ufuk Beydemir ile aşkı dolu dizgin devam eden güzel oyuncu mutlu birlikteliğiyle adından söz ettiriyor.

Zaman zaman Instagram hesaplarından aşk dolu karelerini paylaşan Yazıcı ile Beydemir’in Sapanca’dan yaptıkları yeni paylaşımları da kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Son Nefesime Kadar ile ekrana gelmeye hazırlanan İpek Filiz Yazıcı'dan aşk dolu pozlar!.. 9

İpek Filiz Yazıcı, Sapanca tatili ile yakında Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak Son Nefesime kadar dizisi öncesi enerji depoladı.

Oyuncu, polisiye dram türündeki dizide, Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay gibi usta isimlerle birlikte kamera karşısına geçiyor.