Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Ali’si Alp Akar’a en çılgın doğum günü kutlaması bakın dizideki hangi oyuncudan geldi!..

Sadakatsiz’in Ali’si Alp Akar’a en çılgın doğum günü kutlaması bakın dizideki hangi oyuncudan geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Asya ve Volkan karakterinin oğlu ‘Ali’yi canlandıran genç oyuncu Alp Akar 27 Şubat 2006 yılında İstanbul’da doğdu.

Geçtiğimiz günlerde 16 yaşına basan oyuncunun doğum gününü aynı dizide rol aldığı oyuncular unutmadı. Dizide Alp Akar’ın babası ‘Volkan’ karakterine hayat veren Caner Cindoruk instagram hesabından yaptığı paylaşımda Akar’ın doğum gününü ‘Mutlu yaşlar brooom’ yazarak kutladı

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar'a en çılgın doğum günü kutlaması bakın dizideki hangi oyuncudan geldi!.. 8

En çılgın kutlama ise oyuncunun Sadakatsiz’de üvey annesi ‘Derin’i canlandıran Melis Sezen’den geldi. Melis Sezen Alp Akar ile birlikte eğlenceli bir fotoğraflarını paylaşarak, ‘İyi ki doğdun Üvey annesinin gülü’ notunu düştü.

Sadakatsiz dizisinde ‘Nil’ karakterine hayat veren Nazlı Bulum’da oyuncunun doğum gününü sosyal medyada kutlayan isimler arasında yer aldı.

Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar'a en çılgın doğum günü kutlaması bakın dizideki hangi oyuncudan geldi!.. 9

16 yaşına giren Alp Akar, ilk oyunculuk deneyimini Sadakatsiz’de annesini canlandıran Cansu Dere’nin baş rolünde olduğu ‘Ezel’ dizisi ile yaşadı.

Çocuk olmasına karşın kariyerinde istikrarlı bir çizgide ilerleyen yetenekli oyuncu ekranları başında olan izleyici kitlesini etkilemeyi başardı ve 2009 yılından itibaren aralarında Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin gibi birçok yapımın oyuncu kadrosunda yer aldı.

Oyuncu 2017 yılında rol aldığı Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı ‘Fikret’ karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı.