Ana sayfa Dizi Haberleri İkinci sezon için imzayı atan Kaderimin Oyunu’ndan bir atak daha!

İkinci sezon için imzayı atan Kaderimin Oyunu’ndan bir atak daha!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin cuma akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Kaderimin Oyunu, başarılı bir şekilde yayınına devam ediyor. Hercai’de elde ettiği başarıyla özellikle adını yurt dışına duyuran Akın Akınözü hayranlarının büyük heyecanla izlediği dizi kısa süre önce ikinci sezonun imzasını atmıştı. Dizi bir atak daha yaptı.

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi kadrosunu güçlendirdi. Dizi oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha kattı. Daha önce Beni Affet ve Beni Bırakma dizilerinde rol alan genç oyuncu Esengül Aypek artık Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelecek.

Esengül Aypek dizinin 11. bölümünden itibaren izleyiciyle buluşacak. Zuhal isimli bir karaktere hayat verecek olan Aypek’in canlandıracağı rolle ilgili bir açıklama yapılmadı. Ancak hikayeyi etkileyecek bir karakter olacak.

İkinci sezon için imzayı atan Kaderimin Oyunu’ndan bir atak daha! 1

Kaderimin Oyunu Türkiye’de reytinglerde zirveye ulaşamasa da özellikle yurt dışında çok büyük ilgi gören bir dizi. Bu durumda özellikle Akın Akınözü’nün büyük payı var. Yakışıklı oyuncu ATV’de yayınlanan ve başrolünü Ebru Şahin’le paylaştığı Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yapmıştı. Yurt dışında birçok ülkeye satışı yapılan dizi sayesinde Akın Akınözü’nün hatrı sayılır derecede yabancı hayranı bulunuyor.

Kısa süre önce dizinin final yapacağı dedikodusu ortaya atılmıştı. Ancak dizi ekibi hemen ertesi gün aldıkları ödülle ve ikinci sezon için attıkları imzayla bu dedikoduyu yalanlamıştı.

Kaderimin Oyunu’nun yeni oyuncusu Esengül Aypek, 4 Mart Cuma akşamı yayınlanacak 11. bölümle izleyici karşısına çıkacak. Kaderimin Oyunu saat 20:00’de Star TV ekranında olacak.