Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Engin Hepileri tiyatro oyununda bir araya geliyor!

Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Engin Hepileri tiyatro oyununda bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının üç güçlü oyuncusu Anne isimli bir tiyatro oyununda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Engin Hepileri’nin rol aldığı Anne, 17 Mart’tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan Anne, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı Baba ve Oğul ile birlikte üçlemenin bir parçası. Oyunun Türkiye’deki versiyonunun kadrosu çok kuvvetli.

Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Engin Hepileri tiyatro oyununda bir araya geliyor! 42

Anne isimli oyunda Defne Kayalar, anneyi canlandıracak. En son Hekimoğlu ve Kuş Uçuşu dizilerinde rol alan Defne Kayalar Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide canlandırdığı Peri karakteriyle çok etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Engin Hepileri tiyatro oyununda bir araya geliyor! 43

Tiyatro oyununda baba karakterine de usta oyuncu Engin Hepileri hayat verecek. Tiyatro dünyasının en yetenekli oyuncularından biri olan Hepileri, en son Evlilik Hakkında Her Şey’de Koray Tercan karakterini canlandırmıştı.

Sevda Erginci, Defne Kayalar ve Engin Hepileri tiyatro oyununda bir araya geliyor! 44

En son Elkızı dizisinde başrolde yer alan Sevda Erginci de tiyatro oyununda kız karakterini canlandıracak. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Turna karakteriyle dikkatleri üzerine çeken, ardından Elkızı dizisinde başrolü kapan yetenekli oyuncu dizinin 13. bölümde final yapmasının ardından tercihini tiyatrodan yana kullandı.

17 Mart’ta Moda Sahnesi’nde prömiyeri yapılacak olan oyun, bir annenin eril aile yapılanmasında kayboluşunu izleyiciye çarpıcı bir komedi ve histeri diliyle sunuyor. Anne isimli oyunda Doğa Halis de oğul karakterini canlandıracak.