Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da herkesin beklediği o an artık geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’da herkesin beklediği o an artık geldi!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezon sonunda final yapacak. Dizinin geriye kalan az sayıda bölümü var ve izleyiciler de finale doğru hikayede neler olacağını çok merak ediyor. Dizi hayranları heyecanla 31 Mart akşamı saat 20.00’da başlayacak olan 130. bölümü bekliyor.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde herkesin heyecanla beklediği sahnede neler olacak? Züleyha hesap soracak, Hakan tüm gerçekleri açıklayacak. İşte o anlarda da nefesler tutulacak.

Züleyha konağın mühürlenmesi ve Kerem Ali’nin kaçırılmasının şokunu yaşarken, Hakan yaptığı hamle ile Müjdat ve birlikte çalıştığı kişileri jandarmaya yakalatır. Züleyha, Hakan’ın Kerem Ali’yi kurtarmasına rağmen ikna olmaz.

Fikret, Hakan’la yüzleşip hala kendisine tam anlamıyla güvenmediğini söylerken; Abdülkadir, Betül ve Çolak üçgeninde işler iyice karışır. Züleyha, sırlarını bir türlü açıklamayan Hakan’la yüzleşir ve Hakan tüm gerçekleri anlatmaya karar verir…

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 31 Mart Perşembe akşamı 20.00’de 130’uncu bölümüyle atv ekranında olacak.